WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

De kostenefficiënte, duurzame en solide oplossing

Gebruik onze fundamentkiezer

Jouw partner en groothandel in moderne fundamentbouw

Groothandel

Eigen engineering en montageservice

Fundamentkeuze

Landelijke dekking speciaal voor de particuliere klant

Particulier

Montage door eigen teams. 100% tevredenheidsgarantie!

Maak een afspraak

Weenk Schroeffundering B.V.

Partner en groothandel
in moderne fundamentbouw en schroeffundamenten

historie van mijlpalen van weenk schroeffundering

Weenk Schroeffunderingen (WSF) is een groothandel die naast verkoop en advisering ook de complete montage van het schroef- funderingsproduct voor je verzorgt.

gebruik de fundamentkiezer

We beschikken over een groot arsenaal montagemachines, transportmiddelen en testapparatuur. Door alles in eigen beheer uit te voeren kunnen wij je een gedegen fundament garanderen. je krijgt binnen onze organisatie één aanspreekpunt waarmee je alles bespreekt. Onze eigen calculatoren en werkvoorbereiders bekijken je aanvraag nauwkeurig en voorzien je van een gedegen advies. Hierna verzorgt ons eigen montageteam de uitvoering van de werkzaamheden.

Over weenk Naar de webshop

Waarom schroeffundering kopen?

Bekijk de vele voordelen van schroeffunderingen en de toepassingen.

Weenk Schroeffunderingen (WSF) is een groothandel die naast verkoop en advisering ook de complete montage van het schroef- funderingsproduct voor je kan verzorgen.

Wij beschikken over een groot arsenaal montagemachines, transportmiddelen en testapparatuur. Door alles in eigen beheer uit te voeren kunnen wij een gedegen fundament garanderen. Je krijgt binnen onze organisatie één aanspreekpunt waarmee je alles kunt bespreken. Onze eigen calculatoren en werkvoorbereiders bekijken je aanvraag nauwkeurig en voorzien je van gedegen advies. Hierna komen onze monteurs de opdracht uitvoeren. Zij ronden het project naar wens bij u af en gaan pas naar de volgende klant als je helemaal tevreden bent. Je schroeffundering kopen kan nu online.

Niet graven, geen beton storten

De Schroeffundering is een hoogwaardig product, door innovatieve techniek te monteren zonder dat daarvoor graafwerkzaamheden benodigd zijn.
De Schroeffundering zelf draagt uiteindelijk belasting. Hierdoor is er geen beton nodig. Dit bespaart tijd, geld en is minder belastend in het aanbrengen.
Na de montage kan de Schroeffundering direct worden belast. Door deze tijdsbesparing is de prijs dan ook nagenoeg altijd voordeliger dan bij andere fundatiemethoden

Extreem kosteneffectief schroeffundamenten

Geen wachttijd, korte montagetijd en een hoge restwaarde. Zomaar enkele voordelen van de Schroeffundering. De kosten voor een fundatie middels Schroeffunderingen liggen meestal aanzienlijk lager dan bij funderen op traditionele wijze.

Lange levensduur en onderhoudsvrij

De hoge kwaliteitsstandaard van WSF in zowel het materiaal als ook montage zorgen voor een onderhoudsvrije fundatie. De gemiddelde minimale levensduur is vervolgens ca. 50 tot 100 jaar. Wil je de Schroeffundering na enkele jaren toch verplaatsen of hergebruiken dan is dat uiteraard ook mogelijk. Schroefpalen kopen? Klik hier.