fundering voor zonnepanelen opstelling constructie in de tuin

Aanleg zonnepanelen constructie in de tuin

Voor velen is zonne-energie de energiebron van de toekomst. Het bespaart energiekosten op de lange termijn. Als we om ons heen kijken dan zien we tegenwoordig steeds meer grote en kleine zonnepanelenvelden. Een duurzame energie opbrengst met veel voordelen wat we alleen maar toejuichen. Ook WSF is voorstander van het groene energie plan van de overheid. Naast de verschillende innovaties die WSF Schroeffundering in de bouwsector heeft geïntroduceerd, biedt onze constructie ook een ideale oplossing voor het aanleggen van zonnepanelen in tuinen. Voor diegenen die hun woning willen voorzien van groene energie, maar niet over het dakoppervlak beschikken, is het installeren van zonnepanelen in de tuin een aantrekkelijke optie. Het installeren van zonnepanelen op schroefpalen die door WSF zijn geplaatst, biedt tal van voordelen.

Een van de belangrijkste voordelen is de mogelijkheid om zonnepanelen op een andere manier te positioneren dan traditioneel op het dak. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat de woning een schaduwrijk dak heeft of omdat de ruimte op het dak al door andere constructies wordt ingenomen. WSF Schroeffundering heeft montagesystemen ontwikkeld die zonnepanelen veilig en stevig op schroefpalen kunnen bevestigen, zelfs op een weiland of een andere open ruimte. Dit biedt de vrijheid om de beste locatie te kiezen voor maximale zonne-energieopbrengst.

Met een jarenlange ervaring in het bouwen, installeren en monteren van deze zonnepanelenvelden zijn wij in staat jou correct te adviseren in de juiste opstelling van de zonnepanelen. Denk aan de locatie van de omvormer, aanleg van stroom en de positie van de panelen in verband met schaduw.

NB. Let op dat soms een vergunning nodig kan zijn bij jouw gemeente voor het plaatsen en aansluiten van constructies met zonnepanelen.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Vragen over aanleg zonnepanelen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Snel zonnepanelen in de tuin

Bij het berekenen van de terugverdientijd van een zonnepanelenproject is het belangrijk om alle factoren in overweging te nemen. De locatie, het montagesysteem en de juiste hoek van de zonnepanelen kunnen aanzienlijke invloed hebben op de opbrengst van het systeem. Met de expertise van WSF Schroeffundering kun je erop vertrouwen dat alle aspecten van de installatie worden geoptimaliseerd om de hoogst mogelijke energieopbrengst te realiseren.

Een ander belangrijk voordeel is dat de installatie van zonnepanelen op schroefpalen niet alleen op een weiland kan plaatsvinden, maar ook in de tuin van je woning. Dit is vooral aantrekkelijk voor diegenen die wel willen profiteren van zonne-energie, maar niet willen inleveren op de inhoud van hun tuin. Met het ruimtebesparende montagesysteem van WSF kunnen zonnepanelen strategisch worden geplaatst zonder kostbare ballast of complexe constructies.

Schroeffundering voor zonnepanelen in de tuin nabij het huis of pand is te monteren zonder extra grote machines, snel verplaatsbaar en is vele malen lichter dan de montage op poeren en stelconplaten. Daarnaast is er geen grondverzet nodig. De kosten dus vele malen lager uit. Aan het einde van de economische levensduur van zonnepanelen hebben schroeffunderingen en tafel nog steeds een bepaalde restwaarde dit is zeer positief voor het totale rendement. Uiteraard is ons systeem ook vrij eenvoudig te verplaatsen. Onze fundering is niet bedoeld voor op het dak. Bereken de besparing op de kosten van de fundering zelf met onze fundamentkiezer.

aanleg zonnepanelen in een veld

Toepassingen

Bekijk ook

Hoeveel panelen voor een zonnepanelen constructie in de tuin?

Zonnepanelen plaatsen is niet het enige wat van belang is. De opbrengst van zonnepanelen moet natuurlijk rendabel zijn en dat is afhankelijk van hoe en waar ze worden geplaatst. Is het op een plat dak of een schuin dak, is het in de schaduw of juist vol in de zon? Bij het plaatsen houden we niet alleen rekening met deze factoren, ook geven we advies en wat het meest geschikt is in jouw situatie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan ook, hiervoor kun je de fundamenten kopen bijvoorbeeld in onze shop of bestellen via de handige fundamentkiezer. Houd er rekening mee dat ons materiaal niet geschikt is voor op het dak, maar dat alles (meterkast, bekabeling, etc) op de grond gemonteerd moeten worden door installateurs tegen een scherpe prijs.

Ook graag op korte termijn zonnepanelen laten aanleggen in je tuin? Maak dan gauw een afspraak met ons montage team. Van onze kant kan het montage team al binnen 4 weken op locatie de fundering aanleggen. De fundatie zelf kan met onze slimme funderingsoplossing al binnen een dag geregeld worden. Voor een offerte of meer informatie, neem contact op via onderstaand formulier. Ook als je zonnepanelen zonnepanelen zelf plaatst en de juiste fundering nodig hebt kun je ons gerust contacteren.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Naast de montage van de Schroeffundering kunnen wij u ook helpen met monteren van de zonnepanelen. Bij interesse, vraag naar de mogelijkheden. Zelf zonnepanelen en/of Schroeffundering plaatsen kan natuurlijk ook, hiervoor kun je de Schroeffundering kopen in onze webshop of bestellen via de handige fundamentkiezer.

NB. Let op dat soms een vergunning nodig kan zijn bij uw gemeente voor het plaatsen en aansluiten van constructies met zonnepanelen.

De schroeffundering is in veel gevallen een gelijkwaardig of zelfs goedkoper alternatief. De materiaalkosten liggen vaak iets hoger, maar door een flinke besparing op tijd, afvoer van zand en reisbewegingen is de prijs uiteindelijk vaak scherper.

Dat is voor ons dan lastig te bepalen. De constructie van het te plaatsen bouwwerk vereist namelijk een bepaald aantal steunpunten/fundaties. Dus hier kan de leverancier van het bouwwerk of de aannemer/bouwer het beste antwoord op geven. Uiteraard kunnen wij heel goed bepalen hoeveel gewicht onze schroeffundering kan dragen, zodat we samen zeker weten dat alles netjes komt te staan en de optimale hellingshoek voor max. rendement en eenvoudig onderhoud.

WSF Schroeffundering biedt de beste zonnepanelen constructies geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen op diverse locaties. Met onze technieken is vaak geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen, wat het proces vereenvoudigt en versnelt. Maar dat is niet altijd het geval. Houd er rekening mee dat in jouw gemeente dus soms wel een vergunning nodig is.

Wij staan natuurlijk klaar om je te adviseren over de optimale wijze voor het plaatsen van deze panelen. Als je overweegt zonnepanelen te installeren, neem dan contact met ons op voor deskundig advies en ondersteuning bij het realiseren van je zonne-energieproject. Met WSF Schroeffundering kies je voor een efficiënte en probleemloze installatie van zonnepanelen constructies.

Voor wie zich zonnepanelen kan permitteren in de tuin, biedt WSF een scala aan mogelijkheden en opties. Dit project gaat verder dan alleen het zetten van panelen; het zorgt ervoor dat je de meeste voordelen ontvangt met minimale nadelen. Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt, van tips voor plaatsing tot de werking van de panelen. We werken samen om ervoor te zorgen dat de installatiekosten transparant zijn en onze gratis offertes kunt vergelijken. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat het project gaat inhouden. Lees verder op onze site en ontdek hoe je zonnepanelen met de beste efficiëntie in de tuin kunt plaatsen en zo wegwijs wordt in de wereld van duurzame energie.