zonnepanelen in de tuin

Aanleg zonnepanelen constructie in de tuin

Voor velen is zonne-energie de energiebron van de toekomst. Het bespaart energiekosten op de lange termijn. Als we om ons heen kijken dan zien we tegenwoordig steeds meer grote en kleine zonnepanelenvelden. Een duurzame energie opbrengst met veel voordelen wat we alleen maar toejuichen. Ook WSF is voorstander van het groene energie plan van de overheid.

Met een jarenlange ervaring in het bouwen, installeren en monteren van deze zonnepanelenvelden zijn wij in staat u correct te adviseren in de juiste opstelling van de tafels en aanleg van een zonnepaneel.Denk aan de locatie van de omvormer, aanleg van stroom en de positie van de panelen in verband met schaduw.

NB. Let op dat soms een vergunning nodig kan zijn bij jouw gemeente voor het plaatsen en aansluiten van constructies met zonnepanelen.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Vragen over aanleg zonnepanelen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Snel zonnepanelen in de tuin

Schroeffundering voor zonnepanelen in de tuin nabij het huis of pand is te monteren zonder extra grote machines, snel verplaatsbaar en is vele malen lichter dan de montage op poeren en stelconplaten. Daarnaast is er geen grondverzet nodig. De kosten dus vele malen lager uit. Aan het einde van de economische levensduur van zonnepanelen hebben schroeffunderingen en tafel nog steeds een bepaalde restwaarde dit is zeer positief voor het totale rendement. Uiteraard is ons systeem ook vrij eenvoudig te verplaatsen. Onze fundering is niet bedoeld voor op het dak. Bereken de besparing op de kosten van de fundering zelf met onze fundamentkiezer.

terratechs funderingen

Toepassingen

Bekijk ook

Hoeveel zonnepanelen zijn er nodig?

Zonnepanelen plaatsen is niet het enige wat van belang is. De opbrengst van zonnepanelen moet natuurlijk rendabel zijn en dat is afhankelijk van hoe en waar ze worden geplaatst. Is het op een plat dak of een schuin dak, is het in de schaduw of juist vol in de zon? Bij het plaatsen houden we niet alleen rekening met deze factoren, ook geven we advies en wat het meest geschikt is in jouw situatie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan ook, hiervoor kun je de fundamenten kopen bijvoorbeeld in onze shop of bestellen via de handige fundamentkiezer. Houd er rekening mee dat ons materiaal niet geschikt is voor op het dak, maar dat alles (meterkast, bekabeling, etc) op de grond gemonteerd moeten worden door installateurs tegen een scherpe prijs.

Ook graag op korte termijn zonnepanelen laten aanleggen in je tuin? Maak dan gauw een afspraak met ons montage team. Van onze kant kan het montage team al binnen 4 weken op locatie de fundering aanleggen. De fundatie zelf kan met onze slimme funderingsoplossing al binnen een dag geregeld worden. Voor een offerte of meer informatie, neem contact op via onderstaand formulier. Ook als je zonnepanelen zonnepanelen zelf plaatst en de juiste fundering nodig hebt kun je ons gerust contacteren.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Naast de montage van de Schroeffundering kunnen wij u ook helpen met monteren van de zonnepanelen. Bij interesse, vraag naar de mogelijkheden. Zelf zonnepanelen en/of Schroeffundering plaatsen kan natuurlijk ook, hiervoor kun je de Schroeffundering kopen in onze webshop of bestellen via de handige fundamentkiezer.

NB. Let op dat soms een vergunning nodig kan zijn bij uw gemeente voor het plaatsen en aansluiten van constructies met zonnepanelen.

De schroeffundering is in veel gevallen een gelijkwaardig of zelfs goedkoper alternatief. De materiaalkosten liggen vaak iets hoger, maar door een flinke besparing op tijd, afvoer van zand en reisbewegingen is de prijs uiteindelijk vaak scherper.

Dat is voor ons dan lastig te bepalen. De constructie van het te plaatsen bouwwerk vereist namelijk een bepaald aantal steunpunten/fundaties. Dus hier kan de leverancier van het bouwwerk of de aannemer/bouwer het beste antwoord op geven. Uiteraard kunnen wij heel goed bepalen hoeveel gewicht onze schroeffundering kan dragen, zodat we samen zeker weten dat alles netjes komt te staan.