WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Montage complete onderconstructie in 1 dag

Maak een afspraak

Binnen 48 uur een offerte op maat

Vraag offerte op

Aanleg zonnepanelen constructie in de tuin

Voor velen is zonne-energie de energiebron van de toekomst. Als we om ons heen kijken dan zien we tegenwoordig steeds meer grote en kleine zonnepanelenvelden. Een duurzame energie opbrengst met veel voordelen wat we alleen maar toejuichen. Ook WSF is voorstander van het groene energie plan van de overheid.

Door onze ervaring in het bouwen en monteren van deze zonnepanelenvelden zijn wij in staat u correct te adviseren in de juiste opstelling van de tafels en aanleg van de zonnepanelen.Denk aan de locatie van de omvormer, aanleg van stroom en de positie van de panelen in verband met schaduw.

NB. Let op dat soms een vergunning nodig kan zijn bij jouw gemeente voor het plaatsen.

Snel zonnepanelen in de tuin

Schroeffundering voor zonnepanelen in de tuin is te monteren zonder grote machines, snel verplaatsbaar en is vele malen lichter dan de montage op poeren en stelconplaten. Daarnaast is er geen grondverzet nodig. Aan het einde van de economische levensduur van zonnepanelen hebben schroeffunderingen en tafel nog steeds een bepaalde restwaarde dit is zeer positief voor het totale rendement. Uiteraard is ons systeem ook vrij eenvoudig te verplaatsen. Onze fundering is niet geschikt voor op het dak.

zonnepanelen constructie in de tuin

Aanleg zonnepanelen binnen een dag

Ook graag op korte termijn zonnepanelen laten aanleggen in je tuin? Maak dan gauw een afspraak met ons montage team. Doorgaans kan ons montage team al binnen 4 weken op locatie de fundering aanleggen. De fundatie zelf kan met onze slimme funderingsoplossing al binnen een dag geregeld worden. Vraag direct een offerte op via onderstaand formulier.

Offerte