voordelen schroeffundering over betonpoer

Fundering veranda en overkapping

Veranda’s en overkappingen zijn een prachtige aanvulling op jouw woning, maar hoe zorg je voor een stevige fundering onder je veranda, die tegen je woning aan ligt?

Op een werklocatie waar je niet goed bij kunt en waar je geen risico wilt lopen met trillingen. Wij hebben met het unieke schroeffundament het antwoord. Met een bouw van een veranda, carport of overkapping let je waarschijnlijk op prijs, kwaliteit en de mogelijkheden. Met onze schroeffundering ben je in de meeste gevallen goedkoper uit én sneller klaar. Bovendien is het een duurzaam product wat ook herbruikbaar is.

 

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Vragen of advies?

Stel gerust je vraag aan onze klantenservice voor jouw nieuwe project.

Contact

Duurzaam en gunstig geprijsde fundering voor jouw overkapping

Een schroeffundering heeft voordelen op al onderstaande gebieden:

  • De kosten van een fundering met schroefpalen zijn relatief laag en staan in verhouding tot de totale prijs van het bouwwerk.
  • De schroeffundering is duurzaam.
  • De fundatie is makkelijk aan te brengen, zonder hinder voor de omgeving en ook als de werkruimte beperkt is

 

fundering voor carport

Toepassingen

Bekijk ook

Fundering veranda nodig? Gebruik onze fundamentkiezer!

We hebben een grote assortiment schroeffunderingen. De keuze voor een goede fundering is afhankelijk van de constructie en van de grondsoort. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en uiteraard adviseren we je ook over het plaatsen van de fundering en het dak van overkappingen en carports.

Met onze handige fundamentkiezer bereken je eenvoudig wat je precies nodig hebt aan materiaal. Maak gratis gebruik van onze tool via deze link.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

De levensduur van de schroeffundering hangt af van een aantal factoren. In ons brede assortiment hebben we schroeffunderingen die zijn uitgevoerd in verschillende wanddiktes. Dit bepaalt mede de levensduur.

Naast de materiaalspecificaties bepaalt ook de bodemstructuur – en met name de zuurgraad van de bodem – de levensduur. Wist je dat WSF ook een massieve schroefpunt heeft waardoor de langst mogelijke levensduur gegarandeerd is?

Dat is voor ons dan lastig te bepalen. De constructie van het te plaatsen bouwwerk vereist namelijk een bepaald aantal steunpunten/fundaties. Dus hier kan de leverancier van het bouwwerk of de aannemer/bouwer het beste antwoord op geven.

Uiteraard kunnen wij heel goed bepalen hoeveel gewicht onze schroeffundering kan dragen, zodat we samen zeker weten dat alles netjes komt te staan.

Wij helpen je hier graag kosteloos bij. Doordat we in Nederland al sinds 2008 actief zijn weten we welke vragen we je moeten stellen om je van een gedegen advies te kunnen adviseren. Heb je alle informatie al bij de hand? Vul dan onze fundamentkiezer in!