voordelen schroeffundering over betonpoer - fundering overkapping of veranda

Fundering veranda en overkapping

Veranda’s of een terrasoverkapping vormen een prachtige aanvulling op jouw woning. Bij de fundering van zo'n constructie wil je natuurlijk een solide basis hebben. Maar hoe zorg je voor een stevige fundering onder je veranda, die tegen je woning aan ligt? Lees gauw wat er mogelijk is met schroeffundering.

Op een werklocatie waar je niet goed bij kunt en waar je geen risico wilt lopen met veel trillingen is schroeffundering dé oplossing ten opzichte van beton storten. Wij hebben met het unieke schroeffundament namelijk het antwoord. Met een bouw van bijvoorbeeld een veranda, carport of terras let je waarschijnlijk op prijs, kwaliteit en de mogelijkheden. Met onze schroeffundering ben je in de meeste gevallen goedkoper uit én staat het sneller klaar. Ook voor de duurzaamheid is ons product zeer geschikt omdat het herbruikbaar is.

 

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Vragen of advies?

Stel gerust je vraag aan onze klantenservice voor jouw nieuwe fundering voor veranda of overkapping.

Contact

Duurzaam en gunstig geprijsde fundering voor jouw overkapping

Een schroeffundering heeft voordelen op al onderstaande gebieden:

  • De kosten van een fundering met schroefpalen zijn relatief laag en staan in verhouding tot de totale prijs van het bouwwerk.
  • De schroeffundering is duurzaam.
  • De fundatie is makkelijk aan te brengen, zonder hinder voor de omgeving en ook als de werkruimte beperkt is

Bij het plaatsen van een schroeffundering voor je terrasoverkapping zijn er een aantal belangrijke tips waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het kiezen van de juiste poeren van groot belang. Betonpoeren fungeren als stevige fundamenten voor de schroeffunderingen en zorgen voor een stabiele basis. Zorg ervoor dat de betonpoeren geschikt zijn voor de grond waarop je gaat werken, omdat verschillende soorten grond verschillende eisen stellen aan de fundering.

fundering voor carport

Toepassingen

Kies voor onze producten

Bekijk ook

Fundering voor de veranda nodig? Gebruik onze fundamentkiezer!

We hebben een grote assortiment schroeffunderingen. De keuze voor een goede fundering is afhankelijk van de constructie en van de grondsoort. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en uiteraard adviseren we je ook over het plaatsen van de fundering en het dak van overkappingen en carports. Met onze handige fundamentkiezer bereken je eenvoudig wat je precies nodig hebt aan materiaal. Maak gratis gebruik van onze tool.

Een ander belangrijk aspect om te overwegen is het materiaal van de terrasoverkapping zelf. Of je nu kiest voor aluminium of glazen panelen, zorg ervoor dat het materiaal geschikt is voor de schroeffundering. Onze monteurs kunnen je adviseren over welk type fundering het beste bij je specifieke situatie past.

Kortom, het plaatsen van een schroeffundering voor je terrasoverkapping biedt vele voordelen, zoals duurzaamheid en eenvoudige installatie. Neem altijd de tijd om de juiste fundering te kiezen en raadpleeg een professional voor advies. Met de juiste aanpak en zorgvuldige installatie kun je genieten van een stevige en stabiele terrasoverkapping die perfect past bij jouw buitenruimte.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

De levensduur van de schroeffundering hangt vaak af van een aantal factoren. In ons brede assortiment hebben we schroeffunderingen die zijn uitgevoerd in verschillende wanddiktes. Dit bepaalt mede de levensduur.

Naast de materiaalspecificaties bepaalt ook de bodemstructuur – en met name de zuurgraad van de bodem – de levensduur. Wist je dat WSF ook een massieve schroefpunt heeft waardoor de langst mogelijke levensduur gegarandeerd is?

Dat is voor ons dan lastig te bepalen. De constructie van het te plaatsen bouwwerk vereist namelijk een bepaald aantal steunpunten/fundaties. Dus hier kan de leverancier van het bouwwerk of de aannemer/bouwer het beste antwoord op geven.

Uiteraard kunnen wij heel goed bepalen hoeveel gewicht onze schroeffundering kan dragen, zodat we samen zeker weten dat alles netjes komt te staan.

Wij helpen je hier graag kosteloos bij. Doordat we in Nederland al sinds 2008 actief zijn weten we welke vragen we je moeten stellen om je van een gedegen advies te kunnen adviseren. Heb je alle informatie al bij de hand? Vul dan onze fundamentkiezer in!