fundering hekwerk

Funderingen voor hekwerk

De voordelen van moderne fundamentbouw worden bij de montage van hekwerken en (rol)poorten direct duidelijk. Met de gepatenteerde centreer- en granulaatsystemen en de nieuw ontwikkelde kunststof fundamenten staan tijd- en kostenbesparingen alsmede het milieuvriendelijke aspect op de voorgrond.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Bestel in onze webshop

Bezoek onze webshop en bestel je funderingsproducten eenvoudig online. Mocht je vragen of advies willen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Shop

De voordelen

De voordelen van het gebruik van schroeffunderingen voor hekwerken mogen er zeker zijn:

  • Zeer snelle montage
  • Geen montage wachttijd
  • Weinig tot geen verstoring van de omgeving
  • Zeer duurzaam
  • Demontabel en herbruikbaar

Voor professional én particulier

Het gebruik van schroeffunderingen ten behoeve van hekwerken ligt ook in het bereik van de particulier. Dit geldt zowel voor de kosten als voor de montage. Vraag Weenk om de mogelijkheden.

fundering voor hekwerk

Toepassingen

Bekijk ook

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

De schroeffundering is een product dat nagenoeg geschikt is voor alle toepassingen. Voor de echt zware bouwwerken – zoals flatgebouwen of grote bedrijfspanden- is het niet, of minder geschikt.

Wij helpen je hier graag kosteloos bij. Doordat we in Nederland al sinds 2008 actief zijn weten we welke vragen we je moeten stellen om je van een gedegen advies te kunnen adviseren. Heb je alle informatie al bij de hand? Vul dan onze fundamentkiezer in!

Dat is voor ons dan lastig te bepalen. De constructie van het te plaatsen bouwwerk vereist namelijk een bepaald aantal steunpunten/fundaties. Dus hier kan de leverancier van het bouwwerk of de aannemer/bouwer het beste antwoord op geven.