super snel funderen bij WSF

Snel funderen? Wij regelen het!

Wil je snel iets bouwen? Kies voor snel funderen bij WSF Schroeffundering en ontdek de voordelen van ons product. We regelen binnen no time een super betrouwbare fundatie dat voordeliger is dan traditioneel funderen.

Wil je op korte termijn bouwen? Kies dan voor snel funderen met een duurzame schroeffundering van Weenk. Binnen één dag heb je een stevige nieuwe fundering voor je aanbouw, blokhut, overkapping of tuinhuisje. Maar snel funderen is natuurlijk ook heel efficiënt bij de evenementenbouw, verkeerstechniek en infra. Hieronder lees je onze drie snelle stappen en voordelen.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Wil je direct advies?

Neem dan contact op met onze adviseur. Mail of whatsapp. Antwoorden doen we ook snel. Maar: een beller is nóg sneller.

Contact

3 voordelen van snel funderen bij WSF

1. Vlotte plaatsing
De tijd die we nodig hebben om te plaatsen is natuurlijk afhankelijk van het aantal benodigde schroefpalen. Maar het aanbrengen van een schroeffundering is veel minder intensief dan het storten van een betonfundering. Bovendien geeft het minder overlast, omdat klein materieel trillingsvrij wordt gewerkt. Dat beperkt de overlast tot een minimum.

2. Direct belastbaar
Een schroeffundering is direct belastbaar. Dat komt omdat er geen wachttijd is voor uitharden, zoals bij een betonnen fundering. De droogtijd is afhankelijk van de samenstelling, maar reken bij beton op twee dagen voordat je erop kunt lopen of werken. Pas na 28 dagen is beton volledig uitgehard. En vooral in de zakelijke markt geldt: tijd is geld.

3. Korte doorlooptijd
De doorlooptijd tussen aanvraag en uitvoering is bij ons maximaal vier weken. Vraag dus snel een offerte aan, dan kan jouw project volgende maand al mogelijk van start door onze specialisten.

snelfunderen op locatie

Toepassingen

Bekijk ook

Wil je het nóg sneller?

Dan bestel je de benodigde materialen in onze webshop. De montage doe je zelf. Voor het snel funderen leveren we vijf verschillende merken van vijf leveranciers. Daarnaast kun je ook ons eigen product bestellen. Voor de zakelijke markt én voor particulieren geldt: je hebt je bestelling de volgende werkdag in huis of geleverd bij je bedrijf. Staat het product dat je wilt er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Grote kans dat we het wél kunnen leveren.

Terugneemgarantie bij snel funderen

Als extra service krijg je bij ons de terugneemgarantie. Heb je de schroeffundamenten om wat voor reden dan ook niet langer nodig of andere soort fundering nodig, dan nemen wij ze van je terug. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact