WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Snel bouwen? Wij regelen het!

Maak een afspraak

Geschikt voor ieder type ondergrond

Vraag gratis een offerte aan

Snel bouwen? Kies voor snel funderen

Wil je op korte termijn bouwen? Kies dan voor snel funderen met een duurzame schroeffundering van Weenk. Binnen één dag heb je een stevige nieuwe fundering voor je aanbouw, blokhut, overkapping of tuinhuisje. Maar snel funderen is natuurlijk ook heel efficiënt bij de evenementenbouw, verkeerstechniek en infra. Hieronder lees je onze drie snelle stappen en voordelen.

1. Vlotte plaatsing
De tijd die we nodig hebben om te plaatsen is natuurlijk afhankelijk van het aantal benodigde schroefpalen. Maar het aanbrengen van een schroeffundering is veel minder intensief dan het storten van een betonfundering. Bovendien geeft het minder overlast, omdat klein materieel trillingsvrij wordt gewerkt. Dat beperkt de overlast tot een minimum.

2. Direct belastbaar
Een schroeffundering is direct belastbaar. Dat komt omdat er geen wachttijd is voor uitharden, zoals bij een betonnen fundering. De droogtijd is afhankelijk van de samenstelling, maar reken bij beton op twee dagen voordat je erop kunt lopen of werken. Pas na 28 dagen is beton volledig uitgehard. En vooral in de zakelijke markt geldt: tijd is geld.

3. Korte doorlooptijd
De doorlooptijd tussen aanvraag en uitvoering is bij ons maximaal vier weken. Vraag dus snel een offerte aan, dan kan jouw project volgende maand al mogelijk van start door onze specialisten.

snelfunderen in almelo
juiste advies in goedkope schroeffundering

Wil je het nóg sneller?

Dan bestel je de benodigde materialen in onze webshop. De montage doe je zelf. Voor het snel funderen leveren we vijf verschillende merken van vijf leveranciers. Daarnaast kun je ook ons eigen product bestellen. Voor de zakelijke markt én voor particulieren geldt: je hebt je bestelling de volgende werkdag in huis of geleverd bij je bedrijf. Staat het product dat je wilt er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Grote kans dat we het wél kunnen leveren.

Bezoek onze webshop

Er is één ding waar we niet snel in zijn

En dat is tevreden zijn.

  • Daarom nemen we alle tijd om je te adviseren, want alleen een goed eindproduct telt. Net als een tevreden klant. Tijdens het adviesgesprek worden alle details besproken, zoals de toepassing, de bodemsoort en de constructie. We helpen je de juiste producten te kiezen en zo nodig krijg je instructies voor de montage. Als wij de montage voor je verzorgen, dan plannen we die alvast in.
  • Daarom werken we zorgvuldig. Snel funderen is voor iedereen prettig, maar betrouwbaar funderen is nog meer belangrijker. Kwaliteit gaat bij ons boven tijd.
  • Daarom blijven we onze producten innoveren. Zo zijn we de enige partij in Nederland die verlengdelen van 3000 mm heeft, zodat er minder koppelingen nodig zijn. Dat levert je een sterkere constructie én een prijsvoordeel op.

Terugneemgarantie bij snel funderen

Als extra service krijg je bij ons de terugneemgarantie. Heb je de schroeffundamenten om wat voor reden dan ook niet langer nodig of andere soort fundering nodig, dan nemen wij ze van je terug. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Wil je direct advies?
Neem dan contact op met onze adviseur. Mail of whatsapp. Antwoorden doen we ook snel. Maar: een beller is nóg sneller. Bekijk hier onze projecten.

Bel ons