vakantiewoning op schroeffundering

Schroeffundering voor vakantiewoningen

Ook voor het funderen van chalets, pergola’s, blokhutten en recreatiewoningen op vakantieparken is onze schroeffundering een duurzame, circulaire en snelle oplossing. Wij hebben voor verschillende vakantieparken onze producen al mogen inzetten.

Bekijk de video waarbij onze medewerkers op pad gaan naar Lattrop. Naar vakantiepark De Bergvennen om specifiek te zijn. Daar zijn we druk bezig met het indraaien van schroeven. Dit doen we met de hydraulische machine. Dat doen ze op een bijzondere locatie, namelijk vlak naast een natura 2000 gebied.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Bestel ook online

Bestel onze producten nu ook eenvoudig online met snelle levering in Nederland en België.

Shop online

Advies op maat

Meer weten over het inzetten van onze schroeffundering voor jouw project? We geven je graag een uitgebreid advies. Neem hiervoor contact op met onze adviseurs, zij maken graag een vrijblijvende offerte en helpen je bij al je vragen.

fundering blokhut of carport op locatie

Toepassingen

Bekijk ook

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Zelf schroeffunderingen is mogelijk. De korte schroeffunderingen tot 1200mm kunnen over het algemeen goed zelf handmatig gemonteerd worden. Wil/moet je dieper funderen of worden de aantallen groter dan bijvoorbeeld 8 stuks? Dan is montage met de elektrische handmachine raadzaam.
Omdat dit een geavanceerd montagemiddel is verhuren wij deze enkel na een training. Onze montageservice is overigens nagenoeg net zo voordelig als huur van een montagemachine.

Toen we in 2008 als eerste partij in Nederland begonnen met het actief monteren van schroeffunderingen was er nog geen kennis en expertise. Door de jaren heen hebben wij dit opgebouwd. Ook wij zien dat er vandaag de dag veel soorten schroeffunderingen worden aangeboden. Concurrentie houdt ons scherp! Wel zijn we ervan overtuigd dat onze formule de beste prijs/kwaliteit en service biedt.

De schroeffundering is in veel gevallen een gelijkwaardig of zelfs goedkoper alternatief.
De materiaalkosten liggen vaak iets hoger, maar door een flinke besparing op tijd, afvoer van zand en reisbewegingen is de prijs uiteindelijk vaak scherper