fundering overkapping laadpalen auto laadstation

Fundatie voor auto laadstation

In een tijd waarbij onderwerpen als duurzaamheid en groen centraal staan, kiezen Centerparcs en Amperaparks voor de meest logische vorm van funderen, namelijk schroeffundering. Weenk Schroeffundering is erg flexibiel en meedenkend voor de nieuwe laadpaal mogelijkheden om de elektrische auto veilig en overdekt op te laden.

Een mooi voorbeeld hiervan is onze samenwerking met Amperaparks, samen slaan we de handen ineen op het gebied van duurzaamheid in het verkeer. Waar zij zich inzetten om duurzaam laden toegankelijk te maken voor de automobilist, gebruiken wij herbruikbare schroeffunderingen voor de zonnelaadstations die zonder beton geplaatst worden.

Zelf ontwikkelen wij continu producten voor verschillende laadpalen. Zoals voor ChargeArm hebben wij een Schroeffundering die er goed op aansluit wat de montage erg vereenvoudigt. Ook hebben wij een Schroeffundering ontworpen voor Mennekes (Amedio), deze Schroeffundering sluit precies aan op het laadpaal model van Mennekes. Dit maakt de montage een stuk makkelijker, zodra de Schroeffundering is geplaatst hoeft enkel de laadpaal hierop worden aangesloten en zodra dit is gedaan is het proces al voltooid.

De Schroeffundering is na montage direct belastbaar en daardoor kun je wanneer de Schroeffundering is geplaatst gelijk na de aansluiting de laadpaal gebruiken! Bekijk gauw de video en leer meer over de voordelen van schroeffunderingen!

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Meer weten over de voordelen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de fundatie van jouw zonnelaadstation? Maak dan gauw een afspraak.

Contact

Parkeren en opladen op één plek bij een auto laadstation

Europa is druk op weg naar CO2 neutraal. In Nederland worden bedrijven daarom gestimuleerd om hun bedrijf te verduurzamen. Een zonnelaadstation op je eigen parkeerterrein is een geweldige investering waarmee je als organisatie flink kunt bijdragen aan de Co2 reductie én aan de uitstraling van je bedrijf. Bij WSF Schroeffundering begrijpen we de toenemende vraag naar een betrouwbare en duurzame fundering voor laadpalen voor elektrische auto’s , zowel voor thuis als voor bedrijfslocaties. Onze expertise in schroeffundering maakt ons een ideale partner voor het realiseren van een stevige en veilige basis voor een laadpaal voor elektrische auto’s. Met een gespecialiseerd team bieden we oplossingen op maat voor elk project, of het nu gaat om een enkele laadpaal voor thuis of een uitgebreid laadstation voor elektrische auto’s bij bedrijfspanden. Met onze hulp kan de fundatie van jouw laadstation voor elektrische auto’s snel en efficiënt worden uitgevoerd, met een garantie van stabiliteit en duurzaamheid.

laadplein kantoor triodos

Toepassingen

Bekijk ook

Laadpalen

Als vooruitstrevende leverancier begrijpen we het belang van een sterke basis voor laadinfrastructuur. Onze schroeffunderingen bieden de perfecte oplossing om de stabiliteit en duurzaamheid van laadpalen te waarborgen. Bij Weenk Schroeffundering streven we naar klanttevredenheid en leveren we hoogwaardige oplossingen. Onze expertise in schroeffunderingstechnologie maakt ons de ideale partner voor elektrische laadpaalprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op om de specifieke behoeften te bespreken en te profiteren van onze professionele diensten.

Waarom kiezen voor onze schroeffunderingen?

  • Betrouwbare ondersteuning: Onze schroeffunderingen bieden een solide basis, zelfs in lastige ondergrondse omstandigheden. Ze zorgen voor de stabiliteit die essentieel is voor betrouwbare en veilige laadpalen.
  • Snelle installatie: Met ons efficiënte ontwerp en geavanceerde installatietechnieken kunnen we snel en probleemloos schroeffunderingen plaatsen. Dit minimaliseert de bouwtijd en vermindert overlast op de locatie.
  • Duurzaamheid: Onze schroeffunderingen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en belastingen. Ze zijn ontworpen om langdurige ondersteuning te bieden aan uw laadinfrastructuur.
  • Bodemvriendelijk: Wij hechten waarde aan het behoud van de natuurlijke omgeving. Onze schroeffunderingen veroorzaken minimale bodemverstoring, waardoor uw project in harmonie met het landschap kan worden gerealiseerd.
Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Graag zien we een sondering van het (bouw)perceel, zodat we een goed inzicht kunnen krijgen in de bodemstructuur en de opbouw van de bodemlagen.

Wat is een sondering – Het is een begrip afkomstig uit de grondmechanica. Het is een manier om het draagvermogen van de grond te kunnen meten. Sondering kun je opvragen bij de constructeur/aannemer of de gemeente.

Graag zien we een (constructie) tekening waarop de fundatiepunten zijn ingetekend onder vermelding van de afmetingen, de tussenliggende afstanden, en de te verwachten belasting per fundatiepunt.

Graag zijn we op de hoogte van de ruimte op locatie, dit om te bepalen of wij hydraulisch kunnen monteren met onze indraai-machine, of voor moeilijk bereikbare plaatsen handmatig/elektrisch met onze hand-machine.

Obstakels en vervuiling kunnen de montage van de Schroeffundering beïnvloeden. Om een succesvolle montage te garanderen, gaan wij ervan uit dat wij in een schoon zandbed kunnen monteren en dat een eventuele bouwput of funderingsstrook droog is.

Graag ontvangen wij tekeningen of schetsen, zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van het te bouwen project. Enkele foto’s van de situatie zijn ook altijd handig.

Nee. Wij zullen enkel de fundering verzorgen voor de constructie. WSF levert zelf geen laadpalen. Meestal werken wij in opdracht van partners om een laadstation te funderen.