fundering overkapping laadpalen

Fundatie voor laadstations

In een tijd waarbij onderwerpen als duurzaamheid en groen centraal staan, kiezen Centerparcs en Amperaparks voor de meest logische vorm van funderen, namelijk schroeffundering.

Een mooi voorbeeld hiervan is onze samenwerking met Amperaparks, samen slaan we de handen ineen op het gebied van duurzaamheid in het verkeer. Waar zij zich inzetten om duurzaam laden toegankelijk te maken voor de automobilist, gebruiken wij herbruikbare schroeffunderingen voor de zonnelaadstations die zonder beton geplaatst worden. Bekijk gauw de video en leer meer over de voordelen van schroeffunderingen!

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Meer weten over de voordelen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de fundatie van jouw zonnelaadstation? Maak dan gauw een afspraak.

Contact

Parkeren en opladen op één plek

Europa is druk op weg naar CO2 neutraal. In Nederland worden bedrijven daarom gestimuleerd om hun bedrijf te verduurzamen. Een zonnelaadstation op je eigen parkeerterrein is een geweldige investering waarmee je als organisatie flink kunt bijdragen aan de Co2 reductie én aan de uitstraling van je bedrijf.

montagebus van WSF - schuur funderen op locatie

Toepassingen

Bekijk ook

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Graag zien we een sondering van het (bouw)perceel, zodat we een goed inzicht kunnen krijgen in de bodemstructuur en de opbouw van de bodemlagen.

Wat is een sondering – Het is een begrip afkomstig uit de grondmechanica. Het is een manier om het draagvermogen van de grond te kunnen meten. Sondering kun je opvragen bij de constructeur/aannemer of de gemeente.

Graag zien we een (constructie) tekening waarop de fundatiepunten zijn ingetekend onder vermelding van de afmetingen, de tussenliggende afstanden, en de te verwachten belasting per fundatiepunt.

Graag zijn we op de hoogte van de ruimte op locatie, dit om te bepalen of wij hydraulisch kunnen monteren met onze indraai-machine, of voor moeilijk bereikbare plaatsen handmatig/elektrisch met onze hand-machine.

Obstakels en vervuiling kunnen de montage van de Schroeffundering beïnvloeden. Om een succesvolle montage te garanderen, gaan wij ervan uit dat wij in een schoon zandbed kunnen monteren en dat een eventuele bouwput of funderingsstrook droog is.

Graag ontvangen wij tekeningen of schetsen, zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van het te bouwen project. Enkele foto’s van de situatie zijn ook altijd handig.