solar tafels veldopstelling

ONZE UNIEKE WSF VELDOPSTELLING ONDERCONSTRUCTIE ZONNEPANELEN

De unieke veldopstelling onderconstructie van WSF Schroeffundering biedt een innovatieve oplossing voor het plaatsen van zonnepanelen op een veld. Deze onderconstructie is uitermate geschikt voor grootschalige zonnepaneleninstallaties bij bedrijfs- en industriële gebouwen maar ook voor particuliers klanten waarbij het dak niet geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen.

Onze WSF veldopstelling is te plaatsten met elektrische handmachines dus zonder beschadigingen aan uw straatwerk, tuin of gazon.

Met onze eigen WSF zonnepanelen veldopstelling zijn wij in staat om zonnepanelen eenvoudig stabiel en zonder beschadigingen aan de tuin of straatwerk te funderen. Samen met jou en onze engineer kijken we naar een voor jouw situatie zo gunstig mogelijke opstelling, wat we nodig zijn is de zonnepaneelafmeting, hoe de panelen opgesteld moeten worden (landscape/portrait) en in hoeveel graden wij onze tafel moeten bouwen.

Alle materialen die wij nodig zijn liggen op voorraad en kunnen snel samengesteld worden, door gebruik te maken van onze eigen montageteams ben je verzekerd van een vakkundige installatie op locatie.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Maak gebruik van ons voorjaarsaanbieding!

Vanaf 1 februari tot 1 mei 2024 bieden wij een exclusieve kortingen op onze WSF-Solartafels. Vraag nu een offerte aan!

Offerte

Jouw zonnepanelen, jouw stijl

Of je nu kiest voor een portrait-opstelling of een landscape-opstelling, onze ontworpen opstelling past zich moeiteloos aan jouw visie aan. We hebben onze expertise ingezet om een systeem te creëren dat jou de vrijheid geeft om te bepalen hoe je zonne-energie wilt opwekken. Met onze Schroeffundering als solide onderconstructie veldopstelling zonnepanelen, kunnen zonnepanelen veilig en stevig worden geïnstalleerd, precies zoals jij het wilt.

Solar tafel eindresultaat montage

Toepassingen

Bekijk ons aanbod

Bekijk ook

Eenvoudige installatie onderconstructie veldopstelling zonnepanelen

Bij Weenk Schroeffundering geloven we in eenvoud zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze opstelling is zorgvuldig ontworpen om jouw installatieproces te vereenvoudigen. Terwijl wij de fundatie en opstelling verzorgen, kun jij je concentreren op het plaatsen van de zonnepanelen en het verbinden van de kabels. Het resultaat is een naadloze samenwerking tussen ons en jou, waardoor je snel kunt profiteren van de voordelen van zonne-energie. Onze manier van aanleg zonnepanelen gaat verder dan alleen duurzaamheid. Door het samenvoegen van technologische innovatie en robuust design, zorgen we voor efficiëntie en betrouwbaarheid. Elke zonnestraal wordt optimaal benut, terwijl het minimalistische ontwerp er esthetisch aantrekkelijk uitziet op elk gebouw of terrein.

Klaar om jouw energiepad te veranderen?

Met onze zelfontworpen zonnepanelen opstelling geven we jou de touwtjes in handen om je eigen duurzame energie toekomst te creëren. De kracht van de zon, ondersteund door onze Schroeffundering, wacht op jouw visie. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de eerste stap te zetten naar een groenere en energierijke wereld.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Onze schroeffunderingen bieden een stevige basis zonder beton. Milieuvriendelijker alternatief met minder CO2-uitstoot. Snellere installatietijd zonder uitharding. Je kunt verder bouwen met de constructie aangezien je nergens op hoeft te wachten na montage.

Ze bieden langdurige stabiliteit en weerstand tegen weersinvloeden. Minder verstoring van de omgeving door verminderd graafwerk.

Ja, Schroeffunderingen maken aanpassingen en verplaatsingen eenvoudiger. Geen blijvende schade aan de grond bij verplaatsingen. Daarnaast kun je Schroeffunderingen na montage altijd nog demonteren.

Betrouwbare basis voor zonne-energieopwekking met langdurige prestaties. Minder milieu-impact en ecologisch verantwoorde keuze. Efficiëntere installatie leidt tot snellere ingebruikname van zonnepanelen.