aanleg zonnepanelen in een veld

Onze unieke aanleg onderconstructie veldopstelling zonnepanelen

De unieke onderconstructie van de veldopstelling van WSF Schroeffundering biedt een innovatieve oplossing voor het plaatsen van zonnepanelen in een veld (dus niet op een plat dak). In tegenstelling tot traditionele systemen die het dakbelasten, wordt bij deze opstelling het gewicht van de zonnepanelen verdeeld over de schroeffunderingen die in de grond worden geplaatst. Hierdoor is er geen extra ballast nodig en blijft het oorspronkelijke ontwerp intact. Deze onderconstructie is uitermate geschikt voor grootschalige zonnepaneleninstallaties op bedrijfs- en industriële gebouwen waarbij het dak zelf niet belast mag of kan worden.

Met trots introduceren we een oplossing die duurzame energie levert, en die alle zorgen van de aansluiting van een zonnepanelenopstelling ontzorgt. Onze opstelling, die rechtstreeks is aangesloten op onze betrouwbare schroeffundering, biedt een nieuwe benadering van zonne-energie waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. Het kopen en plaatsen van zonnepanelen op een plat dak vereist nauwkeurige berekeningen en afstemming op de specifieke situatie van je bedrijfspand. Het is raadzaam om een professionele installateur in te schakelen die expertise heeft in het werken met platte daken en zonnepanelen. Met de constructie van WSF is dit niet meer nodig. Onze specialisten kunnen je helpen bij het kiezen van het juiste aantal panelen, het bepalen van de optimale plaatsing en het ontwerpen van de bekabeling. Bovendien kunnen zij rekening houden met factoren zoals schaduwwerking.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Meer weten over onze solar opstelling?

Onze oplossing zorgt ervoor dat de panelen stevig worden verankerd zonder het dak te belasten, wat de structurele integriteit van het gebouw behoudt.

Contact

Jouw zonnepanelen, jouw stijl

Of je nu kiest voor een portrait-opstelling of een landscape-opstelling, onze ontworpen opstelling past zich moeiteloos aan jouw visie aan. We hebben onze expertise ingezet om een systeem te creëren dat jou de vrijheid geeft om te bepalen hoe je zonne-energie wilt opwekken. Met onze Schroeffundering als solide onderconstructie veldopstelling zonnepanelen, kunnen zonnepanelen veilig en stevig worden geïnstalleerd, precies zoals jij het wilt.

onderconstructie veldopstelling zonnepanelen

Toepassingen

Bekijk ook

Eenvoudige installatie onderconstructie veldopstelling zonnepanelen

Bij Weenk Schroeffundering geloven we in eenvoud zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze opstelling is zorgvuldig ontworpen om jouw installatieproces te vereenvoudigen. Terwijl wij de fundatie en opstelling verzorgen, kun jij je concentreren op het plaatsen van de zonnepanelen en het verbinden van de kabels. Het resultaat is een naadloze samenwerking tussen ons en jou, waardoor je snel kunt profiteren van de voordelen van zonne-energie. Onze manier van aanleg zonnepanelen gaat verder dan alleen duurzaamheid. Door het samenvoegen van technologische innovatie en robuust design, zorgen we voor efficiëntie en betrouwbaarheid. Elke zonnestraal wordt optimaal benut, terwijl het minimalistische ontwerp er esthetisch aantrekkelijk uitziet op elk gebouw of terrein.

Klaar om jouw energiepad te Veranderen?

Met onze zelfontworpen zonnepanelen opstelling geven we jou de touwtjes in handen om je eigen duurzame energie toekomst te creëren. De kracht van de zon, ondersteund door onze Schroeffundering, wacht op jouw visie. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de eerste stap te zetten naar een groenere en energierijke wereld.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Onze Schroeffunderingen bieden een stevige basis zonder beton. Milieuvriendelijker alternatief met minder CO2-uitstoot. Snellere installatietijd zonder uitharding. Je kunt verder bouwen met de constructie aangezien je nergens op hoeft te wachten na montage.

Ze bieden langdurige stabiliteit en weerstand tegen weersinvloeden. Minder verstoring van de omgeving door verminderd graafwerk.

Ja, Schroeffunderingen maken aanpassingen en verplaatsingen eenvoudiger. Geen blijvende schade aan de grond bij verplaatsingen. Daarnaast kun je Schroeffunderingen na montage altijd nog demonteren.

Betrouwbare basis voor zonne-energieopwekking met langdurige prestaties. Minder milieu-impact en ecologisch verantwoorde keuze. Efficiëntere installatie leidt tot snellere ingebruikname van zonnepanelen.