fundering reclameborden en masten

Reclameborden en masten

Reclameborden, masten en parasols hebben in elk geval één ding gemeen: ze vangen veel wind. De fundering moet de krachten op de borden en masten kunnen opvangen. Of het nu gaat om een mast die wordt gebruikt door een zendamateur, of een vlaggenmast waaraan reclamebanners hangen - het gebruik van schroeffunderingen is een logische keuze.

Waarom? Bij vlaggenmasten tot 12 meter hoog zorgen schroeffunderingen voor optimale stabiliteit en veiligheid. Een ander voordeel is dat de montage in een paar minuten klaar is en dat de fundering direct belastbaar is.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Vragen?

Meer weten over het inzetten van onze schroeffundering voor jouw project? We geven je graag een uitgebreid advies. Neem hiervoor contact op met onze adviseurs.

Offerte aanvragen

Toepassingen

Ook in bestaand straatwerk is de impact klein. We zijn vaak slechts één of enkele openingen nodig om fundatie aan te brengen. Een groot verschil als je het vergelijkt met het ontgraven en storten van beton.

Toepassingen

  • Vlaggenmasten
  • Zendmasten
  • Reclamemasten
  • Lichtmasten
  • Masten voor zonnepanelen
  • Windmolens
  • Parasols
snelfunderen op locatie

Toepassingen

Bekijk ook

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Zelf schroeffunderingen is mogelijk. De korte schroeffunderingen tot 1200mm kunnen over het algemeen goed zelf handmatig gemonteerd worden. Wil/moet je dieper funderen of worden de aantallen groter dan bijvoorbeeld 8 stuks? Dan is montage met de elektrische handmachine raadzaam.
Omdat dit een geavanceerd montagemiddel is verhuren wij deze enkel na een training. Onze montageservice is overigens nagenoeg net zo voordelig als huur van een montagemachine.

Toen we in 2008 als eerste partij in Nederland begonnen met het actief monteren van schroeffunderingen was er nog geen kennis en expertise. Door de jaren heen hebben wij dit opgebouwd. Ook wij zien dat er vandaag de dag veel soorten schroeffunderingen worden aangeboden. Concurrentie houdt ons scherp! Wel zijn we ervan overtuigd dat onze formule de beste prijs/kwaliteit en service biedt.

Wij helpen je hier graag kosteloos bij. Doordat we in Nederland al sinds 2008 actief zijn weten we welke vragen we je moeten stellen om je van een gedegen advies te kunnen adviseren. Heb je alle informatie al bij de hand? Vul dan onze fundamentkiezer in!