Ringbalk op schroeffunderingen monteren

Een goede fundering als basis

Ontdek ook de voordelen van een fundering maken met schroeffunderingen!

Een fundering maken is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de schroeffundering oplossingen van WSF. De schroeffunderingen worden snel en nauwkeurig geplaatst waardoor een zeer stabiele basis wordt gevormd (zoals het beton bij traditionele fundering) voor een schuur, tuinhuisjes, blokhutten, carports, tuinmuren en meer.

Het is bovendien vele malen voordeliger dan een traditionele betonfundering. Bovendien is de schroeffundering toepasbaar in elk type ondergrond. We bekijken graag samen met je welk type schroeffundering het best toepasbaar in jouw project.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Vragen of advies?

Onze medewerkers staan je graag te woord voor vragen of advies bij je volgende project.

Contact

Waarom onze funderingsoplossingen kostenbesparend zijn

We zijn inmiddels een gerenommeerde specialist als het gaat om de schroeffundering. Iedere dag worden we ingeschakeld voor complexe projecten. Dit kenmerkt de kracht van het product, en onze innovativiteit. Enkele voordelen van de fundering met schroeven op een rij:

 • binnen 2 weken geplaatst
 • te plaatsen met een kleine lichte machine
 • duurzaam en ecologisch
 • geen noodzaak van cement of beton voor het proces
 • het is herbruikbaar
 • stukken voordeliger

Een fundering maken die super sterk is én blijft

We staan voor onze producten en geven daarop dan ook garantie. Uiteraard willen we daarvoor graag alle details van je weten zodat we je goed kunnen adviseren. Neem contact met ons op om alle details te bespreken die het maken van een fundering voor jou project tot een succes maken.

fundering blokhut of carport op locatie

Toepassingen

Bekijk ook

Tips en informatie om je fundatie goed te gebruiken

Wanneer je veel aan de slag gaat met het leggen van de fundatie zijn er een aantal handige tips waar we je mee kunnen helpen. Zo zijn een aantal zaken altijd verstandig om te doen voordat je een betonvloer laat storten.

 • Goed voorwerk is het halve werk. Laat de afmetingen daarom goed berekenen zodat je precies weet wat je nodig hebt aan gebruik, isolatie en bekisting. Meet de vloer nauwkeurig met een rolmaat.
 • Graaf de fundering uit op de juiste diepte en overleg met de constructeur welke maten deze adviseert bij de klus.
 • Om het allemaal gelijk te trekken, gebruik altijd een waterpas om vervolgens te controleren of alles op gelijke hoogte zit. Vooral al je betonnen poeren gebruikt is dit heel wenselijk.
 • Plaats de bouwfolie in de bekisting. Deze folie zorgt er voor dat het water in de beton niet kan weg lopen.
 • Aanbrengen van de wapening is nodig wanneer je beton stort. Kies voor je schroeffundering, dan is wapening niet nodig.
 • Ga je de fundering zelf storten met de kruiwagen, dan adviseren wij om gebruik te maken van een deel cement, zand en grind. Vul de betonmolen en voeg water toe totdat tot de gewenste structuur is bereikt.

Bestel schroeffundamenten aan huis online

Voor de zelfklussers onder ons bieden we handige schroeffundamenten in zowel los als bundel tegen extra scherpe prijzen. Deze zijn te bestellen in onze webshop met slechts €15,- aan verzendkosten tot 30kg. Wij verkopen enkel de beste materialen en al onze schroeven voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze vormen een uitstekend alternatief op houten palen voor het bouwen van een tuinhuis, veranda, blokhut of een schutting. De doe-het-zelver kan direct online bestellen via deze link.

Joost

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact