WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Een goede fundering is de basis

Vraag een offerte op

Advies nodig over funderingen?

Bel ons direct

Fundering maken met schroeffunderingen

Een fundering maken is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de schroeffundering oplossingen van WSF. De schroeffunderingen worden snel en nauwkeurig geplaatst waardoor een zeer stabiele basis wordt gevormd (zoals het beton bij traditionele fundering) voor een schuur, tuinhuisjes, blokhutten, carports, tuinmuren en meer.

Het is bovendien vele malen voordeliger dan een traditionele betonfundering. Bovendien is de schroeffundering toepasbaar in elk type ondergrond. We bekijken graag samen met je welk type schroeffundering het best toepasbaar in jouw project.

Waarom onze funderingsoplossingen kostenbesparend zijn

We zijn inmiddels een gerenommeerde specialist als het gaat om de schroeffundering. Iedere dag worden we ingeschakeld voor complexe projecten. Dit kenmerkt de kracht van het product, en onze innovativiteit. Enkele voordelen van de fundering met schroeven op een rij:

  • binnen 2 weken geplaatst
  • te plaatsen met een kleine lichte machine
  • duurzaam en ecologisch
  • geen noodzaak van cement of beton voor het proces
  • het is herbruikbaar
  • stukken voordeliger

Een fundering maken die super sterk is én blijft

We staan voor onze producten en geven daarop dan ook garantie. Uiteraard willen we daarvoor graag alle details van je weten zodat we je goed kunnen adviseren. Neem contact met ons op om alle details te bespreken die het maken van een fundering voor jou project tot een succes maken.

Tegen lage kosten een fundering herstellen? Klik dan hier.

fundering maken op locatie binnen 4 weken zonder grote machines
schroeffundering voor sportveld

Bestel schroeffundamenten online

Voor de zelfklussers onder ons bieden we handige schroeffundamenten in zowel los als bundel tegen extra scherpe prijzen. Deze zijn te bestellen in onze webshop met slechts €15,- aan verzendkosten tot 30kg. Wij verkopen enkel de beste materialen en al onze schroeven voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze vormen een uitstekend alternatief op houten palen voor het bouwen van een tuinhuis, veranda, blokhut of een schutting.

Naar de webshop