Projecten

Benieuwd naar onze werkzaamheden. Bekijk dan onderstaande projecten en neem contact op.

Veelgestelde vragen

Graag zien we een sondering van het (bouw)perceel, zodat we een goed inzicht kunnen krijgen in de bodemstructuur en de opbouw van de bodemlagen.

Wat is een sondering – Het is een begrip afkomstig uit de grondmechanica. Het is een manier om het draagvermogen van de grond te kunnen meten. Sondering kun je opvragen bij de constructeur/aannemer of de gemeente.

Graag zien we een (constructie) tekening waarop de fundatiepunten zijn ingetekend onder vermelding van de afmetingen, de tussenliggende afstanden, en de te verwachten belasting per fundatiepunt.

Graag zijn we op de hoogte van de ruimte op locatie, dit om te bepalen of wij hydraulisch kunnen monteren met onze indraai-machine, of voor moeilijk bereikbare plaatsen handmatig/elektrisch met onze hand-machine.

Obstakels en vervuiling kunnen de montage van de Schroeffundering beïnvloeden. Om een succesvolle montage te garanderen, gaan wij ervan uit dat wij in een schoon zandbed kunnen monteren en dat een eventuele bouwput of funderingsstrook droog is.

Graag ontvangen wij tekeningen of schetsen, zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van het te bouwen project. Enkele foto’s van de situatie zijn ook altijd handig.

De verzendkosten worden bepaald door het gewicht en de afmetingen van jouw bestelling. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw producten gratis af te komen halen.

Schroeffundering werkt samen met diverse transporteurs en koeriers. Normaliter kunnen wij jouw bestelling de volgende werkdag al bij je af laten leveren in Nederland. Levering van grote aantallen of speciale artikelen kost tussen de 4 á 10 werkdagen. Bestellingen vanuit België worden, afhankelijk van de aantallen of het soort artikel, binnen ca. 3 werkdagen geleverd.