voordelen schroeffundering over betonpoer - fundering overkapping of veranda

Goedkope prefab betonpoeren kopen voor veranda of overkapping

Betonpoeren zijn cement blokken die in de grond worden geplaatst als fundament voor bijvoorbeeld een tuinhuis. Onze betonsokkels zijn een geweldig alternatief waarbij dat al is voorzien van een schroefhuls (een gat) in het midden van het beton. Betonpoeren plaatsen was nog nooit zo eenvoudig.

Onze betonsokkels zijn ontworpen om het plaatsen van de constructie ( denk aan houten palen ) voor jouw overkapping of veranda sneller en gemakkelijker te maken. Wat maakt onze betonsokkels zo uniek? Het draaieind dat in elke sokkel is ingebouwd zorgt er dat je een losse draaiend of staander erin kunt schroeven. Hierdoor kun je het fundament van je constructie eenvoudig en stevig bevestigen boven de grond. Het gebruik van onze betonsokkels heeft vele voordelen. Ten eerste bespaar je aanzienlijk veel tijd bij de montage. Door het ingebouwde draaieind hoef je geen extra bevestigingsmaterialen te gebruiken of gecompliceerde installatiemethoden te volgen. Je plaatst eenvoudig de draaien en monteert je houtconstructie in een handomdraai. Daarnaast bieden onze betonsokkels een solide en duurzame basis voor je overkapping of veranda in je tuin. Het stevige betonmateriaal zorgt voor stabiliteit en draagkracht, waardoor je constructie veilig en betrouwbaar blijft.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Vragen over betonpoer voor de overkapping of veranda?

Neem contact op met onze klantservice of montageteam voor een afspraak. Of bestel online in onze webshop.

Shop online

Kies je betonpoer model in onze webshop

Als basis voor de fundering kunnen onze schroeven worden gebruikt die in de grond gemonteerd kunnen worden. Hier stellen wij onze handige montagesleutels ter beschikking zodat je zelf de schroef in het gat kunt plaatsen. Andere voordelen van ons systeem zijn:

  • Betonpoer plaatsen is in de meeste gevallen duurder
  • Schroeffundering is snel geplaatst en direct belastbaar
  • Er is geen gevolgschade door bijvoorbeeld trillen
  • Geschikt voor prefab bouw
  • Solide basis om in de hoogte te bouwen

Het draagvermogen van de schroeffundering is vaak extra hoger dan dat van een betonpoer veranda of overkapping fundatie. Mochten deze namelijk breken, dan kan het nogal in de kosten oplopen om de fundering te herstellen. In ons assortiment hebben wij voor bijna elk bouwwerk en iedere bodemsoort de juiste fundamenten maat beschikbaar. Zoals de m16 schroeffundament, een stelplaat en een paaldrager. Bestel via de webshop een stevige betonpoer met schroefdraaiend.

flens diameter 145mm foto

Toepassingen

M24 betonsokkels in onze webshop

Bekijk ook

Betonpoeren kopen? Controleer eerst PFAS regelgeving

Iedereen kan gebruik maken van betonpoer antraciet of naturel look voor een constructie. Ook wanneer er hoogteverschillen aanwezig zijn. Daarom werken wij voor bedrijven én particulieren. In de meeste gevallen verzorgen we ook de montage. Onze producten zijn zeer geschikt voor de lichtere moderne bouwmethoden die rekening houden met PFAS en Stikstof regelgeving. Maak gebruik van deze oplossing, wij leveren het snel uit voorraad vanaf een lage prijs.

Kies voor de kwaliteit van onze schroeffundering en betonnen poeren

Wij staan aan de basis van dit product. We kennen het dus als geen ander en hebben meer ervaring dan de concurrenten. Omdat we zelf monteren, blijven we betrokken bij de uitvoering. Daar halen we onze inspiratie vandaan om te blijven innoveren. Volledig onafhankelijk en voorbereid op de landelijke ontdekking van dit product. Wij zijn er van overtuigd dat dit product dé toekomst heeft in de bouwwereld. Houd ook onze online shop in de gaten voor mogelijk de laagste prijzen (ex btw). Je hebt de keuze uit afhalen of bestellen met verzending in Nederland én België. Betalen kan veilig online met iDeal en Bancontact. Bestel hier onze montageplaat met draaieind M24 en voeg het vervolgens toe aan je winkelwagen.

Is schroeffundering goed en duurzaam?

Jazeker. De Nederlandse bouwers zijn steeds meer geïnteresseerd in verschillende circulaire- en lichte methoden van bouwen. Zij zijn dan ook erg enthousiast over de fundamenten. Bij ons is de schroeffundering hét fundatiemiddel van de toekomst voor elk type ondergrond en tuinhout. Traditionele fundatiesystemen op basis van betonpoeren en stalen buispaal zijn meer vervuilend voor het milieu.

Nieuwsgierig naar meer?
Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie of het verschil met een goedkope betonpoeren? Maak een afspraak.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Jazeker. WSF Schroeffundering biedt betonpoeren als solide basis voor diverse constructies zoals veranda’s en overkappingen. Deze betonpoeren zijn uniek door hun ingebouwde draaieinden, wat het plaatsen en bevestigen van staanders vereenvoudigt. Ze zijn geschikt voor verschillende bouwwerken, bieden stabiliteit en dragen bij aan een duurzamere bouwmethode in vergelijking met traditionele funderingen. Voor specifieke afmetingen, modellen en advies, evenals de voordelen en toepassingen van deze betonpoeren, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Als je op werkdagen een bestelling plaatst, wordt de bestelling dezelfde dag aangemeld voor verzending en binnen één werkdag in Nederland bezorgd. Bestellingen vanuit België worden binnen 3 werkdagen geleverd.

Als je een bevestiging hebt ontvangen, maak je dan geen zorgen: je de bestelling is onderweg! We hebben jouw pakket aan de transporteur overhandigd en je kunt de status van de bezorging volgen via de Track & Trace code die je via de mail ontvangen. Omdat het pakketje al in handen van de transporteur is kunnen we de bezorging verder helaas niet meer beïnvloeden.

Via de Track & Trace code die in de verzendbevestiging e-mail staat, vind je de actuele status van de bestelling.

Als je geen e-mail hebt ontvangen met een bestelbevestiging dan raden wij aan eerst de spambox te controleren. Als de spambox leeg is, kan het zijn dat de bestelling niet goed is doorgekomen. Controleer alsjeblieft of het bedrag van de aankoop is afgeschreven, en neem indien dit het geval is contact met ons op.