voordelen schroeffundering over betonpoer

Waarom goedkope prefab betonpoeren kopen voor de overkapping onnodig is

Betonpoeren kopen betekent dat je kiest voor cement blokken die in de grond worden geplaatst als fundament voor bijvoorbeeld een tuinhuis.

Aan een betonpoer zit een draaieind gemonteerd zodat je er iets op kunt bevestigen ( bijv. houten palen van douglas hout of geïmpregneerd hout ). Bij het plaatsen van schroeffundament gaat dat iets anders. Door middel van een schroefbeweging die zich in de grond boort, schroeft de schroef zich als het ware vast in de grond. Een betonpoer voor een veranda of overkapping gaat gepaard met trilling en er is zwaar en meer materiaal nodig. Schroeffundering werkt sneller, goedkoper en eenvoudiger dan een betonpoer. En het heeft een ander sterk voordeel; stevigheid. Ideaal dus! Vergelijk het met schroeven en spijkers in een stuk hout. Iedereen weet dat de schroef een stuk steviger in hout zit dan een spijker. En zo werkt het ook met de schroef fundamenten.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Vragen of advies?

Neem contact op met onze klantservice of montageteam voor een afspraak. Of bestel online in onze webshop.

Shop online

Goedkope betonpoeren zijn vaak duurkoop

  • Betonpoer plaatsen is in de meeste gevallen duurder
  • Schroeffundering is snel geplaatst en direct belastbaar
  • Er is geen gevolgschade door bijvoorbeeld trillen
  • Geschikt voor prefab bouw
  • Solide basis om in de hoogte te bouwen

Het draagvermogen van de schroeffundering is vaak extra hoger dan dat van een betonnen fundatie, en al zeker t.o.v. de wat goedkope betonpoeren. Mochten deze namelijk breken, dan kan het nogal in de kosten oplopen om de fundering te herstellen. In ons assortiment hebben wij voor bijna elk bouwwerk en iedere bodemsoort de juiste fundamenten maat beschikbaar. Zoals de m16 schroeffundament, een stelplaat en een paaldrager. Bestel op onze website via de webshop.

M16 Schroeffundering met zijn M24 Schroeffundering.

Bekijk ook

Betonpoeren kopen? Controleer eerst PFAS regelgeving

Iedereen kan gebruik maken van deze schroef fundamenten voor een constructie. Ook wanneer er hoogteverschillen aanwezig zijn. Daarom werken wij voor bedrijven én particulieren. In de meeste gevallen verzorgen we ook de montage. Onze producten zijn zeer geschikt voor de lichtere moderne bouwmethoden die rekening houden met PFAS en Stikstof regelgeving. Maak gebruik van deze oplossing, wij leveren het snel uit voorraad vanaf een lage prijs.

Kies voor de kwaliteit van onze schroeffundering

Wij staan aan de basis van dit product. We kennen het dus als geen ander en hebben meer ervaring dan de concurrenten. Omdat we zelf monteren, blijven we betrokken bij de uitvoering. Daar halen we onze inspiratie vandaan om te blijven innoveren. Volledig onafhankelijk en voorbereid op de landelijke ontdekking van dit product. Wij zijn er van overtuigd dat dit product dé toekomst heeft in de bouwwereld. Houd ook onze online shop in de gaten voor mogelijk de laagste prijzen (ex btw). Je hebt de keuze uit afhalen of bestellen met verzending in Nederland én België. Betalen kan veilig online met iDeal en Bancontact. Bestel hier onze montageplaat met draaieind M24.

Is schroeffundering goed en duurzaam?

Jazeker. De Nederlandse bouwers zijn steeds meer geïnteresseerd in verschillende circulaire- en lichte methoden van bouwen. Zij zijn dan ook erg enthousiast over de fundamenten. Bij ons is de schroeffundering hét fundatiemiddel van de toekomst voor elk type ondergrond en tuinhout. Traditionele fundatiesystemen op basis van beton poeren en stalen buispaal zijn meer vervuilend voor het milieu.

Nieuwsgierig naar meer?
Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie of het verschil met een poer? Maak een afspraak.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Als je op werkdagen een bestelling plaatst, wordt de bestelling dezelfde dag aangemeld voor verzending en binnen één werkdag in Nederland bezorgd. Bestellingen vanuit België worden binnen 3 werkdagen geleverd.

Als je een bevestiging hebt ontvangen, maak je dan geen zorgen: je de bestelling is onderweg! We hebben jouw pakket aan de transporteur overhandigd en je kunt de status van de bezorging volgen via de Track & Trace code die je via de mail ontvangen. Omdat het pakketje al in handen van de transporteur is kunnen we de bezorging verder helaas niet meer beïnvloeden.

Via de Track & Trace code die in de verzendbevestiging e-mail staat, vind je de actuele status van de bestelling.

Als je geen e-mail hebt ontvangen met een bestelbevestiging dan raden wij aan eerst de spambox te controleren. Als de spambox leeg is, kan het zijn dat de bestelling niet goed is doorgekomen. Controleer alsjeblieft of het bedrag van de aankoop is afgeschreven, en neem indien dit het geval is contact met ons op.