Tuinproject

Schroeffunderingen zijn een geweldige manier om verzakkingen te stabiliseren, én dan hebben wij het niet alleen over bouwwerken. Maar ook bij een verzakking van een tuin, kun je in veel gevallen bij schroeffundering.nl terecht.

tuinproject met schroeffundering

Een mooi recent voorbeeld is dit project in Coevorden, waarbij de tuin weg dreigde te zakken richting de openbare vijver waaraan de tuin grensde. De bestaande oude houten beschoeiing voldeed niet meer en er werd plaatst gemaakt voor een ijzersterke Schroeffundering.

Samenwerking hoveniersbedrijf

In Coevorden is de Schroeffundering tot net onder waterlijn geplaatst, na installatie van de Schroeffundering zijn er keerwanden geplaatst. Om te voorkomen dat de keerwanden door het gewicht van de tuinaarde richting de vijver zou gaan afschuiven, heeft onze samenwerkingspartner Hoveniers- en klussenbedrijf ‘De Zijtak’ gebruik gemaakt van horizontale grondverankering.

Een stevig, innovatief én duurzaam geheel, waarmee we er samen met onze partner voor gezorgd hebben dat deze tuin niet meer weg zakt. Op deze prachtige plek kan men nu weer optimaal genieten!

Keerwanden

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Bekijk ook