voordelen schroeffundering over betonpoer - fundering overkapping of veranda

Fundering voor een tuinhuis en blokhut op metalen palen

Vrijwel iedereen in Nederland heeft een tuinhuisje of een blokhut. En die kun je prima op een duurzame schroeffundering plaatsen. Gezien de voordelen gebeurt dat ook steeds vaker.

De voordelen van een fundering van schroeffundering.nl:

  • zeer snelle plaatsing op iedere type grond (zand)
  • je hebt geen zwaar materieel nodig zoals houten funderingsbalken blokhut
  • het een goed en duurzamer oplossing dan een houtenpaalfundering
  • je hebt geen gedoe met beton, cement of graafwerk
  • soms is de fundering zelf te plaatsen
  • het is zeer kosteneffectief
stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Meer weten?

Wil je graag persoonlijk advies van onze medewerkers voor de juiste fundatie onderdelen? Of wil je een fundatie klus uitbesteden aan WSF? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Toepassing zonder funderingsbalken voor blokhut of tuinhuis van hout

In de meeste gevallen monteren we het fundament boven het betonstrook of –vloer. Is die er niet, dan kun je ook kiezen voor een ringbalk die het draagvermogen verdeelt. We hebben een groot assortiment schroeffundamenten. Daardoor kun je de fundering toepassen in elke grondsoort. Ook voor het toepassen in veen- of kleigrond.

De schroeffundamenten zijn verlengbaar. Daardoor kunnen ze ook gebruikt worden bij een draagkrachtige bodemlaag op grotere diepte. Kortom: een goede schroef fundering voor een tuinhuis en blokhut is goed toe te passen bij vrijwel elke ondergrond. Voor meer informatie, neem contact met ons op. Of volg ons via ons Youtube kanaal voor nieuwe projecten.

fundering blokhut of carport op locatie

Bekijk ook

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Als je op werkdagen een bestelling plaatst, wordt de bestelling dezelfde dag aangemeld voor verzending en binnen één werkdag in Nederland bezorgd. Bestellingen vanuit België worden binnen 3 werkdagen geleverd.

De schroeffundering is in veel gevallen een gelijkwaardig of zelfs goedkoper alternatief. De materiaalkosten liggen vaak iets hoger, maar door een flinke besparing op tijd, afvoer van zand en reisbewegingen is de prijs uiteindelijk vaak scherper.

Dat is voor ons dan lastig te bepalen. De constructie van het te plaatsen bouwwerk vereist namelijk een bepaald aantal steunpunten/fundaties. Dus hier kan de leverancier van het bouwwerk of de aannemer/bouwer het beste antwoord op geven.

Uiteraard kunnen wij heel goed bepalen hoeveel gewicht onze schroeffundering kan dragen, zodat we samen zeker weten dat alles netjes komt te staan.