terratechs funderingen

TerraTechs funderingen

De ideale oplossing voor kleine en grote Solar veldopstellingen!

Zonne-energie heeft de toekomst. Zonnepanelen worden niet alleen op daken geplaatst, maar ook op velden met zonnepanelen. Ook dáár is een fundering voor nodig. En uiteraard zijn onze TerraTechs schroeffunderingen daar prima geschikt voor.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Meer weten over de solar opstelling?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Of vraag vrijblijvend een offerte op.

Offerte aanvragen

Particuliere solar opstelling met Terratechs schroeffunderingen

Je kunt de zonnepanelen niet lukraak plaatsen. Wij hebben er veel ervaring mee en we kunnen je dan ook prima adviseren over de juiste opstelling van de panelen.

Montage

De montage van een particuliere solar opstelling met schroeffunderingen is simpel. Je hebt geen grote machines nodig en de fundering is relatief licht. Bijkomend voordeel is dat er geen grondverzet nodig is. Dat scheelt tijd en geld. De schroeffunderingen hebben een dubbelfunctie: ze vormen de fundatie én de staanders voor de zonnepanelen.

Levensduur

De economische levensduur van de schroeffundering is langer dan die van de zonnepanelen. Dat wil zeggen dat de fundering nog een waarde heeft, op het moment dat de zonnepanelen niet langer rendabel zijn. Je kunt de schroeffundering dus ook gebruiken voor de volgende ronde zonnepanelen.

solar opstelling op terratechs fundering

Bekijk ook

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact