houten schuur bouwen op fundering van wsf

Schuur bouwen met WSF fundering. Een schuur funderen is zo geregeld!

Veel mensen in Nederland kennen het gemak van een eigen schuur. Je kunt tegenwoordig handige bouwpakketten kopen en lekker zelf aan de slag gaan met je eigen houten schuur.

Of natuurlijk het laten doen door een bedrijf. Wat je keuze ook is, alles staat of valt met een goede fundering. Letterlijk. En die fundering kun je prima op onze duurzame schroeffundering plaatsen. Gezien de voordelen van het bouwen van een eigen schuur onze WSF schroeffundering gebeurt dat ook steeds vaker.

De voordelen van schuur bouwen op onze fundering van stalen schroeven:

  • zeer snelle plaatsing
  • je hebt geen zwaar materieel nodig
  • het is duurzamer dan een houtenpaalfundering
  • je hebt geen gedoe met beton, cement of graafwerk
  • soms is de fundering zelf te plaatsen
  • het is zeer kosteneffectief
  • ook prima geschikt voor je tuinhuis van hout
stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Wij helpen je graag

Wees vrij om je vraag te stellen over onze schroeffunderingen. Dat kan via de telefoon, via de mail of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Montage fundering schuur naar keuze

Het grote voordeel van het maken van een schuur met schroeffundering is dat we weinig werkruimte nodig hebben, dit in tegenstelling tot het heien of trillen van palen. En ook geen betonnen vloer! Daardoor kunnen we de fundamenten op bijna elke locatie aanbrengen. Ook waar de heistellages niet kunnen komen. Bekijk ook eens de andere toepassingen waarvoor onze oplossingen geschikt zijn.

Zelf je schuur bouwen op onze fundering

Na het toepassen van de voor-werkzaamheden kun je direct starten met de bouw van de fundering voor de schuur en gauw daarna de schuur zelf. Zelf een fundering aanleggen? Bestel dan onze schroeffundering in onze webshop en profiteer van scherpe aanbiedingen. Vind de juist maat via onze handige fundamentkiezer. Ook een houten schuur funderen? Voor een goed advies, neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs of een offerte op maat.

montagebus van WSF - schuur funderen op locatie

Toepassingen

Bekijk ook

Schuur bouwen met WSF fundering? Doe inspiratie op in de demo tuin!

Onze kleinere schroeffunderingen zijn zo eenvoudig in gebruik dat je ze zelf kunt plaatsen. Hiervoor heb je wel een indraaihulpstuk of een indraaistang nodig. Wil je liever de schroeffundering en funderingsbalken door ons laten monteren? Geen probleem, voor meer informatie neem dan contact op met onze klantenservice.

Naast ons hoofdkantoor in Almelo bevindt zich de WSF demo tuin. Hier bevinden ze de nieuwste fundatie elementen en machines waarmee we funderingen aanleggen voor kleine en grote projecten. Ieder jaar organiseren we demo dagen om nieuwe en bestaande relaties uit te nodigen en kennis te maken met de nieuws en ontwikkelingen in onze branche.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Ja een schuur bouwen op onze fundering is zelf te doen. In onze webshop vind je alle benodigdheden om een schroeffundering aan te leggen. Je kunt ook gebruik maken van onze fundamentkiezer zodat je gericht advies krijgt wat je nodig hebt voor je bouwproject.

Schroeffundering is ontzettend duurzaam. Het kan tot wel 100 jaar meegaan én het is tevens herbruikbaar in tegenstelling tot beton. Als je dus een schuur gaat bouwen is onze fundatieoplossing prima geschikt!

Ja, wij hebben zelf betonpoeren ontwikkeld waar een draaieind aan gemonteerd zit zodat je er iets op kunt bevestigen ( bijv. houten palen van douglas hout of geïmpregneerd hout ). Je kunt ze bestellen in onze webshop.

Bij het funderen van een schuur is het belangrijk om te weten hoe de ondergrond eruit ziet. Als je wilt werken met een solide basis, kun je overwegen om beton te storten. Dit zorgt voor een sterke en stabiele ondergrond waarop de balken geplaatst kunnen worden. Plaats de balken zowel boven als onder de overkapping voor extra stevigheid. Hoewel je misschien denkt aan tegels, heeft deze methode het voordeel dat de grond minder snel verzakt. Echter, als de grond erg zacht is, moet je extra maatregelen nemen bij het leggen van de fundering.