WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Voor elk type schuur geschikt

informatie?

Fundering voor je schuur toepassen

Veel mensen in Nederland kennen het gemak van een eigen schuur. Je kunt tegenwoordig handige bouwpakketten kopen en lekker zelf aan de slag gaan met je eigen houten schuur. Of natuurlijk het laten doen door een bedrijf. Wat je keuze ook is, alles staat of valt met een goede fundering. Letterlijk. En die fundering kun je prima op onze duurzame schroeffundering plaatsen. Gezien de voordelen van het bouwen van een eigen schuur onze WSF schroeffundering gebeurt dat ook steeds vaker.

De voordelen van onze schroeffundering:

  • zeer snelle plaatsing
  • je hebt geen zwaar materieel nodig
  • het is duurzamer dan een houtenpaalfundering
  • je hebt geen gedoe met beton, cement of graafwerk
  • soms is de fundering zelf te plaatsen
  • het is zeer kosteneffectief

 

Montage fundering voor elke schuur

Het grote voordeel van een schroeffundering is dat we weinig werkruimte nodig hebben, in tegenstelling tot het heien of trillen van palen. En ook geen betonnen vloer! Daardoor kunnen we de fundamenten op bijna elke locatie aanbrengen. Ook waar de heistellages niet kunnen komen. Bekijk ook eens de andere toepassingen waarvoor onze oplossingen geschikt zijn.

Na het toepassen van de voor-werkzaamheden kun je direct starten met de bouw van de fundering voor de schuur en gauw daarna de schuur zelf. Zelf een fundering aanleggen? Bestel dan onze schroeffundering in onze webshop en profiteer van scherpe aanbiedingen.

 

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

fundering maken voor garage schuren en huisjes