fundering tuinmuur en schutting

Fundering voor schutting, tuinmuur en geluidswallen

Wil je een mooie tuinmuur of schutting plaatsen, maar maak je je zorgen over de stevigheid en duurzaamheid? Met de verschillende toepassingen van schroeffundering bij WSF Schroeffundering, kun je natuurlijk en gemakkelijk een sterke basis creëren voor allerlei soorten muren en afscheidingen in je tuin. Lees verder om te ontdekken hoe schroeffundering jouw tuinproject naar een hoger niveau kan tillen.

Een goed fundament is van cruciaal belang voor elke tuinmuur of schutting. Schroeffundering biedt een aantal voordelen die ervoor zorgen dat je muur of schutting stevig staat, zelfs bij ongelijke of zachte ondergronden. Met schroeffundering kunnen we de palen rechtstreeks in de grond schroeven, waardoor een stevige verbinding ontstaat tussen de fundering en de constructie. Dit geeft je de gemoedsrust dat je muur of schutting goed blijft staan, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden.

Wij hebben voor elke constructie een passende oplossing om een fundering te maken. Oplossingen die niet alleen technisch solide zijn ( op eerste laag beton ), maar ook kosteneffectief en onderhoudsvrij. En zelfs gericht op fundatie herstel. Het maken van een solide fundering met een duurzame oplossing is onze specialiteit.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Bestel alles wat je nodig hebt online

Stel je vraag over een fundering tuinmuur of schutting per mail aan ons montageteam of bel onze klantenservice dan helpen we je graag. Weet je wat je nodig hebt? Bestel alles direct online!

Fundering tuinmuur

Toepassing fundering tuinmuur of schutting

Van het begin monteren wij ons schroeffundament op een betonnen strook of –vloer. Is die er niet, dan kunnen we ook een ringbalk plaatsen die het draagvermogen verdeelt van de fundering. We hebben een vele soorten schroeffundamenten die geschikt zijn voor elk type grondsoort, zelfs in veen- of kleigrond. Onze schroeffundering is tevens verlengbaar. Daardoor kunnen ze ook gebruikt worden bij een draagkrachtige bodemlaag op grotere diepte.

fundering blokhut of carport op locatie

Toepassingen

Bekijk ook

Bezoek onze demo tuin

Een ander belangrijk voordeel van schroeffundering is het gemak waarmee je tuinmuurtje of schutting kan worden geplaatst. Met traditionele funderingsmethoden, zoals het storten van beton of het ingraven van houten palen, komt veel graafwerk kijken. Schroeffundering daarentegen laat geen losse grond achter en gaat snel en efficiënt te werk, waardoor je tijd en moeite bespaart. Daarnaast heeft schroeffundering een esthetisch voordeel. De palen zijn bijvoorbeeld volledig verborgen onder de grond, waardoor je muur of schutting er mooi uitziet en de aandacht trekt zonder storende elementen. Of je nu kiest voor houten of stenen muren, schroeffundering zorgt voor een strakke en professionele uitstraling die bijdraagt aan de algehele schoonheid van je tuin. Je kunt ook zelf aan de slag waar je ook maar bent. Ga naar onze webshop en plaats een bestelling van de funderingspalen. Na het bestellen krijg je een bevestiging met een track&trace om je bestelling te volgen.

Als je waarde hecht aan duurzaamheid en het milieu, is schroeffundering een uitstekende keuze. Het proces vereist geen extra materialen zoals beton of houten bekisting, wat resulteert in minder afval en een lagere milieubelasting. Bovendien zijn onze schroeffunderingsproducten gemaakt van duurzaam staal, waardoor ze lang meegaan en herbruikbaar zijn voor andere projecten. Dit maakt schroeffundering niet alleen een goede investering voor je huidige tuinmuur of schutting, maar ook voor toekomstige projecten.

Naast ons hoofdkantoor in Almelo bevindt zich de WSF demo tuin. Hier bevinden ze de nieuwste fundatie elementen en machines waarmee we funderingen aanleggen voor kleine en grote projecten. Ieder jaar organiseren we demo dagen om nieuwe en bestaande relaties uit te nodigen en kennis te maken met de nieuwe ontwikkelingen in onze branche.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Nee, wij plaatsen zelf geen schuttingen of hekwerken. Wel plaatsen wij de funderingen zodat alles gereed wordt gemaakt voor het plaatsen van een erfscheiding.

Jazeker. In onze webshop vind je alle benodigdheden om zelf aan de slag te gaan. Dus, voordat je begint met het funderen van een tuinmuur, zorg ervoor dat alle benodigde materialen in de winkelwagen zijn geplaatst.