WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Funderingen voor schuttingen, tuinmuren en geluidswallen

Maak een afspraak

Fundering schutting en tuinmuur

De constructies van schuttingen, tuinmuren en geluidswallen lopen sterk uiteen. Denk aan de licht geconstrueerde afschermingen tussen tuinen in woonwijken, maar ook aan de tonnen wegende geluidswallen of een laag muurtje ten hoogte van wat de wens van de eindklant is. Wij hebben voor elke constructie een passende oplossing om een fundering te maken. Oplossingen die niet alleen technisch solide zijn ( op eerste laag beton ), maar ook kosteneffectief en onderhoudsvrij. En zelfs gericht op fundatie herstel.

fundering voor tuinmuur of schutting
fundering voor een tuinhuis plaatsen, zonder funderingsbalken voor een tuinhuis

Toepassing fundering tuinmuur of schutting

Wij monteren ons schroeffundament op een betonnen strook of –vloer. Is die er niet, dan kunnen we ook een ringbalk plaatsen die het draagvermogen verdeelt van de fundering. We hebben een vele soorten schroeffundamenten die geschikt zijn voor elk type grondsoort, zelfs in veen- of kleigrond. Onze schroeffundering is tevens verlengbaar. Daardoor kunnen ze ook gebruikt worden bij een draagkrachtige bodemlaag op grotere diepte.

Maak een afspraak met een adviseur

Van een project voor het plaatsen een fundering voor een tuinmuur of schutting tot een garage bij een huis, neem dan even contact met ons op. Onze specialisten stellen dan samen met het beste advies vast bij het type schroeffundering die je het beste kunt gebruiken. Zelf een laag fundatie aanleggen? Bekijk de hulpmiddelen in onze webshop en bestel je schroeffundamenten online van het #1 bedrijf in schroeffunderingen.