WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Funderingen voor schuttingen, tuinmuren en geluidswallen

Contact

Fundering voor de schutting en tuinmuur

De constructies van schuttingen, tuinmuren en geluidswallen lopen sterk uiteen. Denk aan de licht geconstrueerde afschermingen tussen tuinen in woonwijken, maar ook aan de tonnen wegende geluidswallen. Wij hebben voor elke constructie een passende oplossing. Oplossingen die niet alleen technisch solide zijn ( op beton ), maar ook kosteneffectief en onderhoudsvrij.

fundering voor een tuinmuur
fundering voor een tuinhuis plaatsen

Toepassing fundering tuinmuur of schutting

Wij monteren ons schroeffundament op een betonnen strook of –vloer. Is die er niet, dan kunnen we ook een ringbalk plaatsen die het draagvermogen verdeelt. We hebben een vele soorten schroeffundamenten die geschikt zijn voor elk type grondsoort, zelfs in veen- of kleigrond. Onze schroeffundering is tevens verlengbaar. Daardoor kunnen ze ook gebruikt worden bij een draagkrachtige bodemlaag op grotere diepte.

Maak een afpsraak

Heb je een project voor het plaatsen een fundering voor een tuinmuur of schutting bij een huis, neem dan even contact met ons op. Onze specialisten stellen dan samen met jou vast welke type schroeffundering je het beste kunt gebruiken.