fundering tuinmuur en schutting

Funderingen voor schuttingen, tuinmuren en geluidswallen

De constructies van schuttingen, tuinmuren en geluidswallen lopen sterk uiteen. Denk aan de licht geconstrueerde afschermingen tussen tuinen in woonwijken, maar ook aan de tonnen wegende geluidswallen of een laag muurtje ten hoogte van wat de wens van de eindklant is.

Wij hebben voor elke constructie een passende oplossing om een fundering te maken. Oplossingen die niet alleen technisch solide zijn ( op eerste laag beton ), maar ook kosteneffectief en onderhoudsvrij. En zelfs gericht op fundatie herstel.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Maak een afspraak met een adviseur

Stel je vraag per mail of bel onze klantenservice dan helpen we je graag met advies op maat!

Contact

Toepassing fundering tuinmuur of schutting

Wij monteren ons schroeffundament op een betonnen strook of –vloer. Is die er niet, dan kunnen we ook een ringbalk plaatsen die het draagvermogen verdeelt van de fundering. We hebben een vele soorten schroeffundamenten die geschikt zijn voor elk type grondsoort, zelfs in veen- of kleigrond. Onze schroeffundering is tevens verlengbaar. Daardoor kunnen ze ook gebruikt worden bij een draagkrachtige bodemlaag op grotere diepte.

fundering blokhut of carport op locatie

Toepassingen

Bekijk ook

Bezoek onze demo tuin

Onze kleinere schroeffunderingen zijn zo eenvoudig in gebruik dat je ze zelf kunt plaatsen. Hiervoor heb je wel een indraaihulpstuk of een indraaistang nodig. Wil je liever de schroeffundering en funderingsbalken door ons laten monteren? Geen probleem, voor meer informatie neem dan contact op met onze klantenservice.

Naast ons hoofdkantoor in Almelo bevindt zich de WSF demo tuin. Hier bevinden ze de nieuwste fundatie elementen en machines waarmee we funderingen aanleggen voor kleine en grote projecten. Ieder jaar organiseren we demo dagen om nieuwe en bestaande relaties uit te nodigen en kennis te maken met de nieuws en ontwikkelingen in onze branche.

Joost

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact