overkapping maken

De schroeffundering voor thuis

Weenk schroeffundering is er niet alleen voor bedrijven. Sinds 2008 hebben wij de Schroeffundering in Nederland geïntroduceerd in de particuliere markt. Daar zijn we trots op. Daarom staat de particuliere klant nog steeds centraal bij WSF.

Hoe werkt een schroeffundering?

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Bouwwerken, groot en klein, verzakken zonder goede fundering. Die heb je dus nodig. Wij plaatsen onze funderingspaal daarom met een schroefbeweging in de diepere grondlagen. Ten opzichte van een traditionele fundering – die als een spijker vastzit in hout – zit de schroeffundering vast als een schroef. 

Onze duurzame, circulaire oplossing is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Meer weten? Onze adviseurs vertellen je graag alles over onze fundering tijdens een vrijblijvend gesprek.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Bestel onze producten online

We bieden in onze webshop schroeffundamenten tegen een scherpe prijs. Neem daarom gauw een kijkje!

Bestel online

Welk fundament past bij mijn project?

Met onze Fundamentkiezer bepaal jij eenvoudig en in drie stappen welke fundering past bij jouw project. Hoe het werkt? Jij vult in wat je wilt bouwen – bijvoorbeeld een carport of tuinhuis – het gewicht en bodemtype. Wij raadplegen onze database voor resultaten van bodemonderzoeken in jouw omgeving. Binnen de kortste keren heb jij een gedegen advies. Simpel én snel.
voordelen schroeffundering over betonpoer

Toepassingen

Bekijk ook

De schroeffundering monteren

Ons netwerk is groot en daar profiteer je van. Door onze landelijke dekking hebben wij het scherpste montagetarief. Ons professionele team monteert snel en nauwkeurig met het beste materiaal. Voor de grotere opdrachten maken wij zelfs gebruik van onze eigen montagemachines. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op.

De schroeffundering zelf monteren

Twee rechterhanden? Dan is het plaatsen van de kleinere (tot 120 cm) schroeffunderingen prima te doen. Moeten we toch even meekijken of -denken? Ook dat is geen enkel probleem.

Bel ons voor advies

Overweeg je als particulier schroeffunderingen toe te passen, bel ons dan voor advies. We kunnen dan samen vaststellen Samen hoe jouw project het beste kan worden gerealiseerd en welke kosten hiermee verbonden zijn. Ons advies is gedegen, eerlijk en uiteraard gratis. En de offerte? die ontvangt je altijd binnen 2 werkdagen – geheel gratis en vrijblijvend.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Kunnen we enkel aan de buitenzijde van de bestaande bebouwing, of kunnen we eventueel ook aan de binnenzijde schroeven? (door de vloer)  Het is van groot belang dat er een duidelijk plan is hoe we de fundatie punten kunnen verbinden met de bestaande bebouwing. Dit plan stellen wij graag in samenwerking met uw aannemer of constructeur op.

Graag zien we een sondering van het (bouw)perceel, zodat we een goed inzicht kunnen krijgen in de bodemstructuur en de opbouw van de bodemlagen.

Wat is een sondering – Het is een begrip afkomstig uit de grondmechanica. Het is een manier om het draagvermogen van de grond te kunnen meten. Sondering kun je opvragen bij de constructeur/aannemer of de gemeente.

Graag zien we een (constructie) tekening waarop de fundatiepunten zijn ingetekend onder vermelding van de afmetingen, de tussenliggende afstanden, en de te verwachten belasting per fundatiepunt.

Graag zijn we op de hoogte van de ruimte op locatie, dit om te bepalen of wij hydraulisch kunnen monteren met onze indraai-machine, of voor moeilijk bereikbare plaatsen handmatig/elektrisch met onze hand-machine.