Op Maat Gemaakt: Schroeffundering voor Unieke Klantbehoeften

Bij Weenk Schroeffunderingen BV begrijpen we dat geen enkel bouwproject hetzelfde is. Elke klant heeft unieke eisen en omstandigheden die vragen om maatwerkoplossingen. Onlangs kwam een klant bij ons met een specifieke vraag: de standaard maten van onze schroeffunderingen waren niet volledig passend aan de eisen van hun project. Gelukkig houden wij van een uitdaging en gingen we meteen aan de slag om een oplossing op maat te bieden.

funderingen in 3D opmaken

Onze klant was bezig met een bouwproject waarbij de grondstructuur en de belasting van de constructie bijzondere eisen stelden aan de fundering. De standaard schroeffunderingen waren niet geschikt vanwege de specifieke belastingseisen en de variërende grondcondities. Het project vroeg om een fundering die zowel sterk als flexibel genoeg was om aan deze unieke omstandigheden te voldoen

Het Ontwerp

Ons team van ingenieurs nam de uitdaging met beide handen aan. We begonnen met een grondige analyse van de bouwplaats, inclusief bodemonderzoek en belastingberekeningen. Vervolgens ontwierpen wij een schroeffundering die perfect aansloot op de specifieke eisen van het project.

Het maatwerkontwerp omvatte onder andere:

  • Aangepaste lengte en diameters van de schroeven voor optimale stabiliteit.
  • Specifieke materialen en coatings om corrosiebestendigheid te garanderen, rekening houdend met de lokale grondwatercondities.

 

De Oplossing

Na het goedkeuren van het ontwerp door de klant, gingen we over tot de productie van de schroeffunderingen. Elk detail werd nauwgezet gevolgd om te zorgen dat de funderingen precies volgens de specificaties werden vervaardigd.

Een Blije Klant

Het resultaat was een stabiele en betrouwbare fundering die perfect aansloot op de eisen van het project. Onze klant was uiterst tevreden met het maatwerk en prees onze snelle en effectieve aanpak.

Bij WSF staan we klaar om elke uitdaging aan te gaan. Of het nu gaat om standaardoplossingen of maatwerk, wij leveren kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons team van deskundige ingenieurs en technici werkt nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elke fundering voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en duurzaamheid.

Heb je ook een project met specifieke eisen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen met op maat gemaakte schroeffunderingen.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact