WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Scherpe prijzen bij grote inkoop

Maak een afspraak

100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie

Vraag een offerte op

Goedkope schroeffundering – Groothandelprijzen en toch een partnerbehandeling. De unieke formule van WSF

WSF stond in 2008 aan de basis van de schroeffundering in Nederland. Daarna volgden de innovaties en ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Door innovatie zijn we de concurrentie altijd een stap voor. Daar worden wij blij van, en onze klanten ook.

100% kwaliteit en tevredenheid bij montage en levering staat bij ons voorop

Maar hoe bied je 100% tevredenheid? Wij doen dat door ons te verdiepen in de klant en de markt waarin ze opereren. Op basis daarvan bedenken we innovaties, die we zelf tekenen, produceren en testen. Pas als ons idee door alle tests en modificatierondes komt, nemen we het in het assortiment op. Zo borgen we 100% kwaliteit en tevredenheid. Het gevolg is dat andere aanbieders het product al snel kopiëren. Dat vinden we prima, want het toont aan dat we koploper zijn en dat we op het gebied van ontwikkelingen een voorbeeldfunctie in de nieuwe funderingsmarkt hebben. En daar zijn we best trots op.

schroeffundering voor sportveld
groot opslag in fundatie techniek bij weenk schroeffundering

Ontwikkeling houdt ons scherp en het vergroot onze kennis

Er is niets leuker dan samen sparren over optimale oplossingen. Dat versterkt de relaties. Onderling en óók met onze klanten. Na het uitdenken gaan we testen. In de testfase vergaren we veel informatie, die de copy cats missen. Wij weten wat werkt, maar we weten ook wat niet werkt. Daarom sta je bij ons nooit voor verrassingen. Bij WSF weet je zeker dat de goedkope schroeffundering producten in het assortiment van onze groothandel bewezen goed zijn én dat er kennis en knowhow in huis is om je te maatwerkadvies te geven.

De vijf voordelen van goedkope schroeffundering dankzij onze groothandel

  1.  We bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding, omdat we groot inkopen.
  2. Onze producten komen altijd van minimaal vijf verschillende topleveranciers. We onderhandelen over de beste condities. Wil je toch aanspraak maken op garantie? Het komt zelden voor, maar als het nodig is dan pakken wij dat voor je op.
  3. Vandaag besteld, morgen in huis. We leveren snel uit voorraad.
  4. Zelf monteren? Huur bij ons een montagemachine en ga aan de slag. Zo vang je twee vliegen in één klap: je koopt in tegen groothandelsprijzen en je leert zelf je schroeffundering monteren. Natuurlijk geven we je uitleg als het nodig is.
  5. Tijdelijke projecten? Ons unieke Re-use en Re-cycle systeem biedt je ook de mogelijkheid om een schroeffundering voor korte of langere termijn te huren. Koop je liever? Als je wilt, dan kopen we je schroeffundering aan het einde van het project van je terug, om er een duurzame nieuwe bestemming aan te geven.

Groothandel XL: je kunt bij ons voor nog veel méér terecht

  • Voor machines bijvoorbeeld. Sinds 2008 is moederbedrijf Weenk Safety Control gespecialiseerd in het onderhoud van schroeffundering montagemachines. Daarnaast verkopen en verhuren we elektrische- en hydraulische montagemachines, wat we combineren met een gedegen training. Heb je al een machine? Onze Engineering en Werkplaats maakt zo nodig de aansluiting, zodat je met je eigen machines alle WSF schroeffunderingen kunt monteren.
  • Kom samen met je collega’s of klanten naar onze Demo-Dag. Hier krijg je antwoord op je vragen en we laten je in onze Demo-Tuin zien hoe het in de praktijk werkt. Leerzaam en leuk!
  • Kennismaken met innovatieve partners uit ons netwerk? Dat kan. We brengen je graag met ze in contact.
  • Heb je accessoires nodig, zoals montage- en stelsets, draadeinden en montagehoeken? Ook die koop je bij ons in tegen groothandelsprijzen.
  • En heb je vragen of wil je advies? Ons serviceteam staat zeven dagen per week voor je klaar. Wij zijn je back-up, zodat jij je fundering altijd op tijd op kan leveren.

Onze duurzame gedachte

We delen onze duurzame kennis met onze partners, die lokaal opereren en die de consument bedienen. We doen dat door hen training aan te bieden, die gebaseerd is op up-to-date kennis en twaalf jaar ervaring. Bij duurzaamheid hoort ook het voorkómen van onnodig verkeer en de daarmee samenhangende CO2-uitstoot. Een schroeffundering heeft geen droogtijd en is dus direct klaar. Daarom hoeven we de volgende dag niet terug te komen.

Ook voor de handige klusser en de doe-het-zelver

We leveren ook aan de consument. Zij kopen de materialen voor een schroeffundering via onze webshop in tegen groothandelsprijzen. En dat is altijd inclusief advies, zoals je van ons gewend bent.

Meer weten? Neem contact met ons op en ontvang een maatwerkvoorstel. Of vul onderstaand offerte formulier in.

 

 

 

Offerte