massieve schroefpunt - stalen buispalen of funderingspalen kopen

Grote inkoop betekent lage prijzen!

Ben jij een doe-het-zelver óf actief in het leveren en monteren van schroeffunderingen? WSF heeft als groothandel het grootste assortiment schroeffunderingen in Nederland! De kennis en expertise krijg je er gratis bij.

De beste kwaliteit tegen een scherpe groothandelprijs

Doordat we zelf ook monteren, blijven we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt daardoor altijd rekenen op gedegen advies. Daarnaast kun je – dankzij onze grote inkoop – jouw producten inkopen tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding.

De unieke formule van WSF? Goedkope schroeffundering – Groothandelprijzen en tóch een partnerbehandeling. WSF stond in 2008 aan de basis van de schroeffundering in Nederland. Daarna volgden de innovaties en ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Hierdoor zijn we de concurrentie altijd een stap voor. Daar worden niet alleen wij blij van, maar onze klanten ook.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Bestel onze producten online

In onze webshop vind je de beste schroeffundamenten tegen een zeer scherpe prijs. Neem daarom snel een kijkje!

Shop

Revolutie in de bouw

100% kwaliteit en tevredenheid

Zowel bij montage als levering: 100% tevredenheid staat bij ons altijd voorop. Hoe?

Wij doen dat door ons te verdiepen in de klant en de markt waarin ze opereren. Op basis daarvan bedenken we innovaties die we zelf tekenen, produceren en testen. Pas als ons idee door alle tests en modificatierondes komt, nemen we het in het assortiment op. Zo borgen we 100% kwaliteit en tevredenheid. Het gevolg hiervan is dat andere aanbieders het product al snel kopiëren. Dat vinden we prima, want het toont aan dat we koploper zijn en dat we op het gebied van ontwikkelingen een voorbeeldfunctie in de nieuwe funderingsmarkt hebben. En daar zijn we best trots op.

klimaat en co2 neutraal bouwen

Toepassingen

Bekijk ook

De vijf voordelen van goedkope schroeffundering dankzij onze groothandel

  • De beste prijs-kwaliteitverhouding, omdat we groot inkopen.
  • Vandaag besteld, morgen in huis. We leveren snel uit voorraad.
  • Onze producten komen altijd van minimaal vijf verschillende topleveranciers. We onderhandelen over de beste condities. Het komt zelden voor, maar als je toch aanspraak wilt maken op garantie pakken wij dat voor je op.
  • Zelf monteren? Huur bij ons een montagemachine en ga aan de slag. Zo vang je twee vliegen in één klap: je koopt in tegen groothandelsprijzen en je leert zelf je schroeffundering monteren. Natuurlijk geven we je uitleg als het nodig is
  • Tijdelijke projecten? Ons unieke Re-use en Re-cycle systeem biedt je ook de mogelijkheid om een schroeffundering voor korte of langere termijn te huren. Koop je liever? Als je wilt kopen we je schroeffundering aan het einde van het project van je terug, om er een duurzame nieuwe bestemming aan te geven.
Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

De schroeffundering is een product dat nagenoeg geschikt is voor alle toepassingen. Voor de echt zware bouwwerken – zoals flatgebouwen of grote bedrijfspanden- is het niet, of minder geschikt.

Wij helpen je hier graag kosteloos bij. Doordat we in Nederland al sinds 2008 actief zijn weten we welke vragen we je moeten stellen om je van een gedegen advies te kunnen adviseren. Heb je alle informatie al bij de hand? Vul dan onze fundamentkiezer in!

Dat is voor ons dan lastig te bepalen. De constructie van het te plaatsen bouwwerk vereist namelijk een bepaald aantal steunpunten/fundaties. Dus hier kan de leverancier van het bouwwerk of de aannemer/bouwer het beste antwoord op geven.

Uiteraard kunnen wij heel goed bepalen hoeveel gewicht onze schroeffundering kan dragen, zodat we samen zeker weten dat alles netjes komt te staan.

De levensduur van de schroeffundering hangt af van een aantal factoren. In ons brede assortiment hebben we schroeffunderingen die zijn uitgevoerd in verschillende wanddiktes. Dit bepaalt mede de levensduur.

Naast de materiaalspecificaties bepaalt ook de bodemstructuur – en met name de zuurgraad van de bodem – de levensduur. Wist je dat WSF ook een massieve schroefpunt heeft waardoor de langst mogelijke levensduur gegarandeerd is?