snel funderen met schroeffundering

Schroeffundering voor zakelijke projecten

Schroeffundering.nl heeft een breed pallet aan producten en diensten voor bedrijven en overheid. Zo kunnen wij in vrijwel elke behoefte op het gebied van schroeffunderingen en funderingsherstel voorzien.

Wij beschikken over een groot arsenaal montagemachines, transportmiddelen én testapparatuur. Door alles in eigen beheer uit te voeren garanderen wij een gedegen fundament. Nog een voordeel: Je krijgt binnen onze organisatie één aanspreekpunt. Dat maakt de communicatie duidelijk, gemakkelijk en snel.

Dankzij onze innovaties zijn de schroeffunderingen tegenwoordig ook in de bedrijfsmatige projecten het perfecte fundatiemiddel. Je kunt rekenen op professionele engineering en montageteams waarbij onze kernwaarde voorop staat: afspraak is afspraak.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Ken jij al onze massieve Schroefpunt?

Lees meer over de nieuwste innovatie van Weenk Schroeffunderingen. Het is een doorontwikkeling op de holle schroefpunt.

Lees meer

Revolutie in de bouw

Circulair werken is de toekomst. Daarom zijn wij – samen met de toonaangevende bouwers in Nederland – al druk aan het innoveren. Ons doel? Een revolutie in de bouw realiseren! Denk hierbij aan stedelijke seriematige projecten die voldoen aan huidige of mogelijk vernieuwde bouwbesluit en PFAS. Projecten waarbij hergebruik van materialen centraal staat en onze, demontabele en herbruikbare, schroeffundering perfect in het plaatje passen.

Daarnaast bieden we slimme herstelmogelijkheden van de fundatie bij woningen en bedrijfspanden in de zakelijk en publieke sector.

Meer informatie over onze producten ontvangen of deelnemen met een WSF verzorgde Demo-Dag met je bedrijf of projectgroep neem dan contact met ons op!

klimaat en co2 neutraal bouwen

Toepassingen

Bekijk ook

Massieve schroefpunt: dé schroeffundering 2.0

De massieve schroefpunt is één van onze innovaties waar we het meest trots op zijn. Waarom? Omdat we het zien als dé schroeffundering 2.0. Is het schroeffundament dat wij al meer dan 10 jaar toepassen dan niet goed? Jawel, maar het kan altijd beter.

Waarom kies je voor de massieve schroefpunt van WSF?

Bijvoorbeeld omdat je dan zeker weet dat er onder de grond geen vervorming van het fundament optreedt. Aangezien de vervorming onder de grond zit, kun je die zelf tijdens de montage niet zien of controleren. En vooral bij bodemstructuren met puin of oerlagen treedt die vervorming of beschadiging van holle schroefpunten wel degelijk op.

 

Sinds we de schroeffundamenten van diverse opdrachtgevers hergebruiken, zien we regelmatig dat de fundamenten al na één of enkele keren monteren of demonteren geen schroefdraad meer hebben. We hoeven je niet uit te leggen dat het draagvermogen in dat geval flink verlaagd is. En dat probleem willen we natuurlijk voorkómen. Dat doen we met de massieve schroefpunt. Die vervormt namelijk niet.

Een ander voordeel is dat we deze schroeffundering altijd tot de benodigde diepte kunnen installeren. Met een holle schroefpunt lukt dat niet altijd. Met de massieve punt heb je dus altijd een fundering die voldoet aan de eisen en wensen van de constructeur, want we hoeven geen compromissen te sluiten wat betreft de montagediepte.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Als je op werkdagen een bestelling plaatst, wordt de bestelling dezelfde dag aangemeld voor verzending en binnen één werkdag in Nederland bezorgd. Bestellingen vanuit België worden binnen 3 werkdagen geleverd.

Als je een bevestiging hebt ontvangen, maak je dan geen zorgen: je de bestelling is onderweg! We hebben jouw pakket aan de transporteur overhandigd en je kunt de status van de bezorging volgen via de Track & Trace code die je via de mail ontvangen. Omdat het pakketje al in handen van de transporteur is kunnen we de bezorging verder helaas niet meer beïnvloeden.

Via de Track & Trace code die in de verzendbevestiging e-mail staat, vind je de actuele status van de bestelling.

Als je geen e-mail hebt ontvangen met een bestelbevestiging dan raden wij aan eerst de spambox te controleren. Als de spambox leeg is, kan het zijn dat de bestelling niet goed is doorgekomen. Controleer alsjeblieft of het bedrag van de aankoop is afgeschreven, en neem indien dit het geval is contact met ons op.