fundering garage

Fundering voor een garage aan huis

Mocht je de woning willen uitbouwen met een garage of carport aan huis, denk er dan aan dat de fundering goed genoeg moet zijn om de constructie te dragen. Want van een fundering moet je weten dat deze direct in het begin goed moet staan.

Schroeffundering biedt een uitstekende oplossing, en wel om de volgende redenen;

  • In de meeste gevallen monteren we het fundament op een betonstrook of –vloer. Is die er niet, dan kun je ook kiezen voor een ringbalk die het draagvermogen verdeelt.
  • We hebben een groot assortiment schroeffundamenten. Daardoor kun je de fundering toepassen in elke grondsoort. Ook in veen- of kleigrond.
  • De schroeffundamenten zijn verlengbaar. Daardoor kunnen ze ook gebruikt worden bij een draagkrachtige bodemlaag op grotere diepte.

Kortom: een schroef fundering voor een garage, tuinhuis of carport is goed toe te passen bij vrijwel elke ondergrond.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Wij helpen je graag

Wees vrij om je vraag te stellen over onze schroeffunderingen. Dat kan via de telefoon, via de mail of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Montage fundering voor garage en carports

Het grote voordeel van een schroeffundering is dat we weinig werkruimte nodig hebben, in tegenstelling tot het heien of trillen van palen. Daardoor kunnen we de fundamenten en het beton op bijna elke locatie aanbrengen. Het is dus ook mogelijk de fundering toe te passen daar waar de heistellages niet kunnen komen.

Na het aanbrengen van de fundamenten kun je direct starten met de bouw van de garage of carport. Wist je dat onze fundering ook uitstekend geschikt is voor tuinhuisjes en en blokhutten? Bekijk ook eens de mogelijkheden voor de fundering van een tuinhuis.

fundering blokhut of carport op locatie

Toepassingen

Bekijk ook

Ook een advies of offerte? Maak een afspraak

Meer weten over de mogelijkheden voor schroeffundering voor jou autogarage, aanbouw of carport? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. Een fundering is per slot van rekening de basis en daarop bezuinigen zou zonde zijn. Wil je zelf een fundering maken? Doe dan de fundamentkiezer om te bepalen wat voor jouw project een goede fundering oplossing is bij WSF.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact