AmperAport bij Apollo Vredestein Enschede

AmperAport in gebruik genomen bij Apollo Vredestein Enschede

AmperAport in gebruik genomen bij Apollo Vredestein Enschede

AMPERAPARK tovert grijze parkeerterreinen om in een bron van groene en duurzame energie. Dat doen ze door zonnepanelen op de carports te laten plaatsen. Zo genereer je energie én je slaat het op dezelfde locatie op. Bovendien staan de auto’s lekker in de schaduw. Zoveel voordelen: daar werken we natuurlijk graag aan mee.

Sterke samenwerking met AMPERAPARK solar carports

WSF is samen met 8 andere partijen vanaf het begin nauw betrokken bij dit innovatieve concept, dat mondiaal uit zal worden gerold. Deze bedrijven vormden samen een enthousiaste en gedreven club specialisten. In teamverband hielden we ons bezig met het meedenken in de designsessies en het meewerken in de uitvoering. En natuurlijk komen er in de pilotfase verrassingen aan het licht, maar die losten we flexibel op.

De AmperAports in het pilot project zijn inmiddels klaar en onlangs feestelijk in gebruik genomen. En daar zijn we best trots op, want leveren graag een bijdrage aan een duurzame, groene wereld én aan comfort voor de gebruikers. WSF kijkt terug op een leerzaam project en een unieke samenwerking. Op naar vele mooie vervolgprojecten!

Abonneer op ons YouTube kanaal

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent funderingen en producten en abonneer op ons Youtube kanaal.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Projecten