Bouwen in natura 2000 gebied

Fundering bij Natura 2000 gebieden nodig?

bouwproject Oosterwold zelfbouw almere

Samen met onze collega Rick ga je in deze video op pad naar Lattrop. Naar vakantiepark De Bergvennen om specifiek te zijn. Daar zijn collega’s Steven en Joey al druk bezig met het indraaien van schroeven. Dit doen ze met de hydraulische machine. Dat doen ze op een bijzondere locatie, namelijk vlak naast een natura 2000 natuurgebied in Nederland dat geniet van de Europese wet bescherming tegen stikstof. Dit is zeer actueel natuurlijk Wat daar zo bijzonder aan is? Dat vertelt Rick je graag op onze website!

Vakantiepark bouwen in natura 2000 gebied dankzij schroeffundering

In deze informatie video staan we in Lattrop, recreatiepark De Bergvennen. Wat een voormalig camping is. Waar we nu bezig zijn is het funderen van fase 1. En dat zijn 30 vakantiewoningen. Vandaag zijn mijn collega’s Steven en Joey hier aan de slag. Ze zijn aan het monteren met onze hydraulische machine. Dat is een zelfrijdend rups voertuigje die in een ontzettend tempo die schroeffunderingen kan monteren. We hebben op de planning staan dat we 8 vakantiewoningen gaan funderen. We laten dat voorbereiden, dus de piketpaaltjes worden uitgezet door behulp van een externe partij. Zodat als wij op locatie komen, wij direct kunnen beginnen met het uit draaien van de schroeffunderingen.

Wil je op hoogte blijven van onze nieuwste video’s met tekst en uitleg over de voordelen van de schroeffundering? Abonneer dan op onze YouTube kanaal en mis niks! Uiteraard staan onze adviseurs ook voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Je project bespreken kan altijd met een van onze ervaren medewerkers!

Joost

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Projecten