massieve schroefpunt - stalen buispalen of funderingspalen kopen

Stalen buispalen of funderingspalen kopen

Waarom stalen buispalen of funderingspalen kopen als er een beter alternatief bestaat?

Weenk Schroeffundering kan op een zeer eenvoudige wijze een stalen buispaal vervangen met een schroeffundament. Waarom kunnen wij dit? Omdat het vele malen beter werkt als fundering dan fundering uit metalen of stalen buizen! We plaatsen het schroeffundament namelijk met een schroefbeweging in de grond. Daardoor staat het fundament heel stevig. Dit gaat zonder trilling en wij kunnen dit sneller en eenvoudiger dan een stalen buispaal. Wij vergelijken dat altijd met schroeven en spijkers hout. Iedereen weet dat de schroef een stuk steviger in hout zit dan spijkers. En zo werkt het ook met de schroef fundamenten.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Bezoek onze demo tuin in Almelo

Wanneer je meer informatie of een offerte wenst te hebben? Neem contact op met onze adviseurs, die vertellen je graag meer in een vrijblijvend gesprek.

Contact

Voordelen van een schroeffundering t.o.v. stalen buispalen

  • Het is vaak goedkoper
  • De fundering is snel geplaatst en direct belastbaar
  • Er is geen gevolgschade door bijvoorbeeld trillen
  • Bijna altijd niet duurder dan beton fundatie
  • Elke lengte op maat mogelijk
  • Eenvoudig te bestellen in onze shop

Door het brede assortiment hebben wij voor bijna elk bouwwerk en iedere bodemsoort de juiste fundamenten beschikbaar. Ga naar onze webshop en bestel veilig online in onze website, betalen kan via iDeal of Bancontact. Voor gewenste advies is het ook mogelijk om ons te bellen.

fundering blokhut of carport op locatie

Toepassingen

Bekijk ook

Waarom kiezen voor de stalen funderingspalen van WSF?

Wij staan aan de basis van dit product. We kennen het dus als geen ander en hebben meer ervaring dan de concurrenten. Omdat we zelf monteren, blijven we betrokken bij de uitvoering. Daar halen we onze inspiratie vandaan om te blíjven innoveren en worden graag uitgedaagd door nieuwe projecten. Volledig onafhankelijk en voorbereid op de landelijke ontdekking van dit product. Wij zijn er van overtuigd dat dit product dé toekomst heeft in de bouwwereld.

‘Stalen buizen kopen? De toekomst zit juist in schroeffundering!’

Jazeker. De Nederlandse bouwers zijn steeds meer geïnteresseerd voor een in circulaire- en lichte methodiek van bouwen zonder staal. Zij zijn dan ook erg enthousiast over de fundamenten. De schroeffundering is het fundatiemiddel van de toekomst. Traditionele fundatiesystemen op basis van beton poeren en de stalen buispaal zijn meer vervuilend voor het milieu. Kortom: Wil je af van stalen buispalen? Kies voor de duurzame oplossing van WSF!

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact