aanbouw houtskelet constructie

Houtskelet schuur bouwen? Vermijd graafwerk, bespaar tijd en geld met schroeffundering!

Een schuur bouwen begint bij een stevige fundering. Kies voor de toekomst met schroeffundering: een duurzaam, snel en voordelig alternatief voor beton.

Schroeffunderingen worden handmatig geplaatst, zonder graafwerk of zware machines. Een ander groot voordeel is dat onze schroeffunderingen in de meeste gevallen voordeliger zijn dan betonpoeren. Onze funderingen zijn uitstekend bestand tegen corrosie en rot, met een lange levensduur van minste 100 jaar. En moet je fundering verplaatst worden om wat voor reden? Onze schroeven kunnen dan prima hergebruikt worden. Bovendien kunnen we deze fundamenten met een 100% elektrische machine in de grond plaatsen waardoor we volledig emissievrij kunnen bouwen. Zo minimaliseren we de impact op de natuur en dragen we bij aan een beter planeet.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Vragen over betonpoer voor de overkapping of veranda?

Neem contact op met onze klantservice of montageteam voor een afspraak. Of bestel online in onze webshop.

Shop online

Handig verstelbaar voor elke ondergrond

Twijfel je over de oneffenheden van je ondergrond? Geen nood! De hoogte van de schroeffundering kan worden aangepast aan de oneffenheden van de grond. Het is toepasbaar op elke ondergrond inclusief zand, klei en veen. De keuze van de juiste schroeffundering hangt af van diverse factoren, zoals:

  • De afmeting van uw schuur
  • De draagkracht van de grond
  • De gewenste hoogte van de schuur

Gelukkig kunnen onze expert met je meedenken. Door gebruik te maken van onze fundamentkiezer kunnen wij aan de hand van enkele vragen jou een goed advies geven voor de kopen schroeffundamenten.

snel funderen

Toepassingen

M24 betonsokkels in onze webshop

Bekijk ook

Houtskelet schuur bouwen met een stukje advies

Een houtskelet schuur bouwen is een project dat met de juiste planning en materialen door elke doe-het-zelver kan worden gerealiseerd. Hout is een duurzaam, sterk en flexibel materiaal met een natuurlijke isolerende werking. Schroeffunderingen bieden een snelle, eenvoudige en kostenefficiënte oplossing voor de fundering.

Tip: Verdiep je in de lokale bouwvoorschriften voordat je met de bouw van je schuur begint.

De voordelen van schroeffundering op een rijtje:

  • Snel & eenvoudig te installeren: Bespaar tijd en mankracht.
  • Minimale grondverstoring: Geen schade aan uw tuin of bestrating.
  • Verstelbaar: Perfect voor oneffen terreinen.
  • Duurzaam & corrosiebestendig: Lange levensduur met minimale onderhoudskosten.
  • Kostenefficiënt: Goedkoper dan traditionele betonfunderingen.
  • Toepasbaar op alle ondergronden: Zand, klei, veen, etc.

Het bouwen van een houten schuur vereist ook het construeren van het dak, wat een essentieel onderdeel is bij het voltooien van een dergelijke constructie. Neem gerust contact met ons op voor advies!

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Schroeffunderingen worden handmatig geplaatst, zonder graafwerk of zware machines. Woon je nabij een natuurgebied? Wij kunnen volledig elektrisch funderen zonder uitstoot van Co2 of stikstof.

Jazeker. WSF Schroeffundering biedt eigen betonpoeren als solide basis voor diverse constructies zoals veranda’s en overkappingen. Deze betonpoeren zijn uniek door hun ingebouwde draaieinden, wat het plaatsen en bevestigen van staanders vereenvoudigt. Ze zijn geschikt voor verschillende bouwwerken, bieden stabiliteit en dragen bij aan een duurzamere bouwmethode in vergelijking met traditionele funderingen. Voor specifieke afmetingen, modellen en advies, evenals de voordelen en toepassingen van deze betonpoeren, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Als je op werkdagen een bestelling plaatst, wordt de bestelling dezelfde dag aangemeld voor verzending en binnen één werkdag in Nederland bezorgd. Bestellingen vanuit België worden binnen 3 werkdagen geleverd.

Als je een bevestiging hebt ontvangen, maak je dan geen zorgen: je de bestelling is onderweg! We hebben jouw pakket aan de transporteur overhandigd en je kunt de status van de bezorging volgen via de Track & Trace code die je via de mail ontvangen. Omdat het pakketje al in handen van de transporteur is kunnen we de bezorging verder helaas niet meer beïnvloeden.

Als je geen e-mail hebt ontvangen met een bestelbevestiging dan raden wij aan eerst de spambox te controleren. Als de spambox leeg is, kan het zijn dat de bestelling niet goed is doorgekomen. Controleer alsjeblieft of het bedrag van de aankoop is afgeschreven, en neem indien dit het geval is contact met ons op.