WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Stalen schroeffundering voor een tuinhuis

Vraag een offerte op

Maak direct een afspraak

Neem contact op

Fundering op schroeven van staal

Funderen ‘op staal’ is een algemeen begrip in de bouw waarmee wordt bedoeld dat er geen heipalen of andere ingrijpende fundatiemiddelen nodig zijn om te funderen. Alsnog is dit een arbeidsintensieve manier van funderen waarbij vaak veel graafwerk en grondverbetering noodzakelijk is.

Zoek je een snelle en voordelige oplossing om de fundering van een blokhuit, tuinhuis of tuin terras te bewerkstelligen? Dan bieden wij dé ideale oplossing! Onze schroeffunderingen worden snel en eenvoudig gemonteerd. Graafwerk of beton is niet nodig. Onze jarenlange ervaring dragen we graag uit. Onze uitgebreide kennis van het gehele proces draagt bij in het succes van jouw bouwwerk.

Het unieke van schroeffunderingen is dat van de fundering de basis bestaat uit grote schroeven die in de grond worden gemonteerd. Dit geeft een een zeer stabiele fundering voor vele toepassingen, zoals een tuinhuis, een carport of een blokhut.

  • een fundering op staal snel geplaatst
  • geen graafwerk
  • geen zwaar materieel nodig
  • duurzaam
  • geen cement of beton nodig
  • herbruikbaar
  • erg voordelig en veel draagvermogen

Een fundering op staal die super stabiel is én blijft

Onze schroeffundamenten zijn gemaakt van stevig staal voorzien van een bewerking die een levensduur van 50 tot 100 jaar mogelijk maakt. Onze schroeffunderingen worden volledig in- en uitwendig thermisch verzikt. Dit maakt ze sterk en zeer duurzaam.
Dat geld dus ook voor de fundamenten in het doe het zelf segment.

Uiteraard kun je ook ons inschakelen voor de montage van funderingen op staal. Hiervoor kun je het beste afspraak maken met onze werkvoorbereiding. We nemen het project met je door en kijken naar een geschikt moment voor de montage

 

fundering op staal schroeffundering