WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Stalen schroeffundering voor een tuinhuis

Vraag een offerte op

Maak direct een afspraak

Neem contact op

Fundering op schroeven van staal

Funderen op staal is een algemeen begrip in de bouw waarmee wordt bedoeld dat er geen heipalen of andere ingrijpende fundatiemiddelen nodig zijn om te funderen. Alsnog is dit een arbeidsintensieve manier van funderen waarbij vaak veel graafwerk en grondverbetering noodzakelijk is.

Zoek je een snelle en voordelige oplossing om de fundering van een blokhut, tuinhuis of tuin terras te bewerkstelligen? Dan bieden wij dé ideale oplossing! Onze schroeffunderingen worden snel en eenvoudig gemonteerd. Graafwerk of beton is niet nodig. Onze jarenlange ervaring dragen we graag uit. Onze uitgebreide kennis en onderzoek van het gehele proces draagt bij aan het succes van het maken van jouw bouwwerk waardoor jij het beste resultaat geniet.

Het unieke van schroeffunderingen is dat van de fundering de basis bestaat uit grote schroeven die in de grond worden gemonteerd. Dit geeft een een zeer stabiele fundering voor vele toepassingen, zoals een nieuwe tuinhuis, een carport of een blokhut.

  • een fundering op staal snel geplaatst
  • geen graafwerk
  • geen zwaar materieel nodig
  • duurzaam
  • geen cement of beton nodig
  • herbruikbaar
  • erg voordelig en veel draagvermogen (belasting)

Een fundering op staal die super stabiel is én blijft

Onze schroeffundamenten zijn gemaakt van stevig staal voorzien van een bewerking die een levensduur van 50 tot 100 jaar mogelijk maakt. Onze schroeffunderingen worden volledig in- en uitwendig thermisch verzikt. Dit maakt ze sterk en zeer duurzaam.
Dat geld dus ook voor de fundamenten in het doe het zelf segment.

Uiteraard kun je ook ons inschakelen voor de montage van funderingen op staal. Hiervoor kun je het beste afspraak maken met een collega van onze werkvoorbereiding. We nemen het project met je door en kijken naar een geschikt moment voor de montage. Voor het snelste contact kun je natuurlijk bellen via 0548 – 745034. Voor scheuren in de muur door verzakking, ga dan naar onze pagina funderingsherstel en neem contact op met onze bouwkundige voor de verschillende oplossingen.

 

fundering op staal schroeffundering

Dat het werk? Bekijk het proces van funderen zelf!

Enige twijfels of funderen is niet meer aan de orde. Inmiddels hebben we al vele mooie projecten gerealiseerd, waarbij bij elk project een goede vooronderzoek plaatsvindt van de bodem en ondergrond. Desalniettemin kunnen we in praktisch iedere situatie een fundering aanleggen voor een muur, tuinhuisje, veranda, carport of een andere constructie. Via onderstaande video is goed te zien hoe snel we dit kunnen doen in vergelijking met betonpoer.

Volg ons op YouTube en bekijk meer video’s met inspiratie en impressies van schroeffundering.