funderingsbalken tuinhuis of blokhut op schroeffundering

Funderingsbalken tuinhuis of blokhut op schroeffundering

Een tuinhuis of blokhut kan een waardevolle toevoeging zijn aan je buitenruimte. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een tuinhuis of blokhut te laten plaatsen, en dat is niet zonder reden.

In Nederland zijn we gek op onze tuin. Het liefst zitten we het hele jaar door in de buitenlucht. Ze zijn er in alle soorten en maten, van grote leefruimte tot de populaire knusse tuinhuisjes. Het is een mooie aanvulling op onze tuin en woning en biedt ruimte voor allerlei praktische zaken en materiaal. Voor het plaatsen van tuinhuisjes van tuinhout biedt Weenk Schroeffundering de ideale oplossing, namelijk de schroeffundering. Een van de meest voor de hand liggende redenen om een tuinhuis of blokhut te laten plaatsen, is de extra opbergruimte die het biedt. Je kunt er tuingereedschap, fietsen, tuinmeubilair en andere seizoensgebonden items in opbergen. Dit helpt je tuin netjes en georganiseerd te houden en creëert meer ruimte in je huis of garage. Het is een handige en praktische oplossing om je eigendommen veilig en beschermd te bewaren.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Vragen of advies?

Stel je vraag per mail of bel onze klantenservice dan helpen we je graag met advies op maat!

Contact

Funderingsbalken tuinhuis laten plaatsen door onze specialisten

Een schroeffundering is precies zoals de naam zegt; een fundering maken door kleine of grote schroeven in de grond te draaien. En het mooie is dat deze volledig te integreren zijn met funderingsbalken. Welke voordelen zijn er nog meer?

  • eenvoudig en snel gemonteerd
  • duurzaam en herbruikbaar
  • fundering zonder beton of cement
  • hoog draagvermogen
  • gunstige prijs/kwaliteit verhouding
  • doe het zelf!
  • van sterk staal ( geen gerecycled kunststof )
demo tuin wsf

Toepassingen

Bekijk ook

Bezoek onze demo tuin

Onze kleinere schroeffunderingen zijn zo eenvoudig in gebruik dat je ze zelf kunt plaatsen. Hiervoor heb je wel een indraaihulpstuk of een indraaistang nodig. Wil je liever de schroeffundering en funderingsbalken door ons laten monteren? Geen probleem, voor meer informatie neem dan contact op met onze klantenservice.

Naast ons hoofdkantoor in Almelo bevindt zich de WSF demo tuin. Hier bevinden ze de nieuwste fundatie elementen en machines waarmee we funderingen aanleggen voor kleine en grote projecten. Ieder jaar organiseren we demo dagen om nieuwe en bestaande relaties uit te nodigen en kennis te maken met de nieuws en ontwikkelingen in onze branche.

Ben jij ook nieuw met schroeffundering, maar wel benieuwd hoe het werkt? We laten het je graag zien hoe eenvoudig het is om een robuust fundering aan te leggen voor een houten tuinhuis met schroeffundering in onze eigen demo tuin. Ons montageteam kan je direct het verschil laten zien tussen schroeffundering en fundatie middels betonpoer of funderingsbalken. Je zult ongetwijfeld versteld staan hoe snel en eenvoudig onze oplossing is. En het is duurzaam én voordeliger!

Waar wacht je nog op? Maak direct een afspraak via 0548 – 745034 of stel je fundament zelf samen via onze handige fundamentkiezer. In onze webshop kunnen onze klanten producten online bestellen met bezorging in Nederland en België. Betalen kan veilig online via iDeal of creditcard.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact