WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Voordelige en snelle fundering van uw tuinhuis

Vraag offerte op

Funderingsbalken plaatsen op onze schroeffundering

Neem contact op

Funderingsbalken voor uw tuinhuis

In Nederland zijn we gek op onze tuin. Het liefst zitten we het hele jaar door in de buitenlucht. Ze zijn er in alle soorten en maten, van grote leefruimte tot de populaire knusse tuinhuisjes. Het is een mooie aanvulling op onze tuin en woning en biedt ruimte voor allerlei praktische zaken en materiaal. Voor het plaatsen van tuinhuisjes van tuinhout biedt Weenk Schroeffundering de ideale oplossing, namelijk de schroeffundering.

Een schroeffundering is precies zoals de naam zegt; een fundering maken door kleine of grote schroeven in de grond te draaien. En het mooie is dat deze volledig te integreren zijn met funderingsbalken. Welke voordelen zijn er nog meer?

  • eenvoudig en snel gemonteerd
  • duurzaam en herbruikbaar
  • fundering zonder beton of cement
  • hoog draagvermogen
  • gunstige prijs/kwaliteit verhouding
  • doe het zelf!
  • van sterk staal ( geen gerecycled kunststof )

Funderingsbalken tuinhuis laten plaatsen door onze specialisten

Onze kleinere schroeffunderingen zijn zo eenvoudig in gebruik dat je ze zelf kunt plaatsen. Hiervoor heb je wel een indraaihulpstuk of een indraaistang nodig. Wil je liever de schroeffundering en funderingsbalken door ons laten monteren? Geen probleem, voor meer informatie neem dan contact op met onze klantenservice.

schroeffundering monteren op houten balken voor de constructie van tuinhuizen

demotuin droneshot WSF

Bezoek onze demo tuin

Naast ons hoofdkantoor in Almelo bevindt zich de WSF demo tuin. Hier bevinden ze de nieuwste fundatie elementen en machines waarmee we funderingen aanleggen voor kleine en grote projecten. Ieder jaar organiseren we demo dagen om nieuwe en bestaande relaties uit te nodigen en kennis te maken met de nieuws en ontwikkelingen in onze branche.

Ben jij ook nieuw met schroeffundering, maar wel benieuwd hoe het werkt? We laten het je graag zien hoe eenvoudig het is om een robuust fundering aan te leggen voor een houten tuinhuis met schroeffundering in onze eigen demo tuin. Ons montageteam kan je direct het verschil laten zien tussen schroeffundering en fundatie middels betonpoer of funderingsbalken. Je zult ongetwijfeld versteld staan hoe snel en eenvoudig onze oplossing is. En het is duurzaam én voordeliger!

Waar wacht je nog op? Maak direct een afspraak via 0548 – 745034 of stel je fundament zelf samen via onze handige fundamentkiezer. In onze webshop kunnen onze klanten producten online bestellen met bezorging in Nederland en België. Betalen kan veilig online via iDeal of creditcard.