fundering voor glazen tuinwand

Snel een fundering voor glazen schuifwand

Wil je graag het hele jaar genieten van je overkapping ondanks de weersomstandigheden? Dan is het plaatsen van een mooie glazen schuifwand een ideale toevoeging om je veranda om te te toveren tot een tuinkamer met veel licht. Deze schuifbare glazen panelen kun je in één beweging openen en sluiten en zijn geschikt voor nagenoeg iedere type overkapping. Voor de fundering van glazen schuifwanden kunnen particulieren nu ook terecht bij WSF voor schroeffundering.

Een veelvoorkomende misvatting is dat het plaatsen van funderingen niet nodig is – vaak als reden omdat dit natuurlijk veel geld bespaart. Maar feit is dat met een goede fundering veel problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Wat je namelijk niet wilt is dat van de glazen wanden deze gaan verzakken en deze dus niet meer goed open en dicht gaan. Ook loop je het risico dat de glazen panelen uit hun rails kunnen vallen.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Maak een afspraak

Waarom een schroeffundering plaatsen

Dus voorkomen is beter dan genezen. Daarom adviseren wij altijd om gebruik te maken van onze schroeffundering. De schroefpalen van WSF zijn snel, voordelig en overal te plaatsen en zelfs binnen één werkdag in de grond geschroefd door ons montageteam. Neem contact op of maak gebruik van onze handige fundamentkiezer.

Weenk Schroeffunderingen is sinds 2008 hét adres voor de meest duurzame en kwalitatieve funderingsoplossingen. Bekijk hier onze reis: van uitvinder tot marktleider.

Toepassingen

Bekijk ook

Wil je het nóg sneller? Doe het zelf!

Voor de klussers onder ons kunnen zelf aan de slag met het aanleggen van de fundatie. In onze webshop is kunnen particuliere en zakelijke klanten zelf de schroefundamenten bestellen met levering in Nederland en België. Voor de zakelijke markt én voor particulieren geldt: je hebt je bestelling de volgende werkdag in huis of geleverd bij je bedrijf. Staat het product dat je wilt er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Grote kans dat we het wél kunnen leveren.

Bij schroeffundering.nl hebben we vakmensen aan het werk die wekelijks terrasoverkappingen, glazen wanden, tuinkamers en andere objecten plaatsen op onze schroeffundering. Daarom kan het nooit kwaad om advies op te vragen voor fundering van een glazen schuifwand bij onze specialisten. Speciaal voor doe-het-zelvers hebben we ook de fundamentkiezer gemaakt zodat je zelf kunt uitrekenen wat je nodig hebt.

Joost

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact