Snel een fundering voor glazen schuifwand

Wil je graag het hele jaar genieten van je overkapping ondanks de weersomstandigheden? Dan is het plaatsen van een mooie glazen schuifwand een ideale toevoeging om je veranda om te te toveren tot een tuinkamer met veel licht. Deze schuifbare glazen panelen kun je in één beweging openen en sluiten en zijn geschikt voor nagenoeg iedere type overkapping. Voor de fundering van glazen schuifwanden kunnen particulieren nu ook terecht bij WSF voor schroeffundering.

Een veelvoorkomende misvatting is dat het plaatsen van een funderingskoker of überhaupt een fundering niet nodig is – vaak als reden omdat dit natuurlijk veel geld bespaart. Maar feit is dat met een goede fundering veel problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Wat je namelijk niet wilt is dat van de glazen wanden deze gaan verzakken en deze dus niet meer goed open en dicht gaan. Ook loop je het risico dat de glazen panelen uit hun rails kunnen vallen.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Maak een afspraak

Schroeffundering bij fundering voor glazen schuifwand

Het plaatsen van een fundering voor een uitbouw vereist enige voorbereiding en zorgvuldige planning. Gelukkig zijn onze mensen goed in staat snel en vakkundig te beoordelen wat precies nodig is voor een solide fundering voor een glazen schuifwand bij een overkapping of uitbouw.

En omdat voorkomen beter is dan genezen adviseren wij altijd om gebruik te maken van onze schroeffundering. Er is geen beton nodig en dus ook geen sprake van tijd die nodig om beton te laten uitharden. Ook zijn de schroefpalen van WSF snel, voordelig en overal te plaatsen en zelfs binnen één werkdag in de grond geschroefd door ons montageteam. Neem contact op of maak gebruik van onze handige fundamentkiezer om te bepalen wat je nodig hebt.

Weenk Schroeffunderingen is sinds 2008 hét adres voor de meest duurzame en kwalitatieve funderingsoplossingen. Bekijk hier onze reis: van uitvinder tot marktleider.

Toepassingen

Bestel online op onze website

Bekijk ook

Wil je het nóg sneller? Doe het zelf!

Alle klussers onder ons kunnen zelf aan de slag met het aanleggen van de fundatie. In onze webshop kunnen particuliere en zakelijke klanten zelf de schroefundamenten bestellen met levering in Nederland en België. Voor de zakelijke markt én voor particulieren geldt: je hebt je bestelling de volgende werkdag in huis of geleverd bij je bedrijf. Staat het product dat je wilt er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Grote kans dat we het wel kunnen leveren.

Bij schroeffundering.nl hebben we vakmensen aan het werk die wekelijks terrasoverkappingen, glazen wanden, tuinkamers en andere objecten plaatsen op onze schroeffundering. Daarom kan het nooit kwaad om advies op te vragen voor fundering van een glazen schuifwand bij onze specialisten. Speciaal voor doe-het-zelvers hebben we ook de fundamentkiezer gemaakt zodat je zelf kunt uitrekenen wat je nodig hebt. Wil je onze producten in het echt zien? Kom ervoor langs in onze showroom in Almelo of maak een afspraak via de website.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Veelgestelde vragen

Jazeker. Het montageploeg van WSF kan op relatief korte termijn ingezet worden zodat de schroeffunderingen op locatie geplaatst worden voor een solide fundering. Voor de meeste tuinfunderingen zijn we doorgaans in één werkdag al klaar.

Verzendkosten worden berekend op basis van gewicht en eindbestemming. Lees meer over onze verzending hier. Het is ook mogelijk om gratis de bestelling af te halen bij ons op locatie.

De fundamentkiezer is hier te vinden. Na het invullen, waarbij het belangrijk is dat de juiste meter berekening, grondsoort en overige gegevens zo juist mogelijk ingevuld word, ontvang je van ons een advies per mail welke en hoeveel schroeffunderingen je nodig hebt.