WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Funderingsherstel

Maak een afspraak

Ook inpandige werkzaamheden mogelijk

Advies nodig?

Voor een zettingsvrije toekomst van uw bouwwerk

Vraag offerte op

Verzakte fundering herstellen van woning, schuur of tuinhuis

We hebben tegenwoordig erg zacht en droog weer in Nederland, maar dat heeft een keerzijde. Met het klimaatveranderingsproblematiek zullen veel bouwwerken de komende jaren verzakken met een funderingsproblemen als gevolg. Dat is het resultaat van lage grondwaterstanden, waardoor zetting ontstaat.  Zetting is de mate waarin de bodem onder het bouwwerk inklinkt. Als er minder grondwater is, dan zal de grond bij het bouwwerk verder inzakken dan voorzien was bij de bouw van de fundatie of bijvoorbeeld van een kelder. Bovendien kunnen de eventueel aanwezige heipalen (houten palen) van de fundering gaan rotten, omdat ze droog komen te staan. Het gevolg bij een groot aantal woningen en monumenten is scheefzakken of dat er scheuren ontstaan in de muur of tussen de hoofdwoning en de aanbouw, zoals een carport, serre of tuinhuis. De kosten van funderingsherstel van deze scheefzakken of scheuren kunnen zeer hoog oplopen.

De oplossing voor verzakking: funderingsherstel met schroeffundering

Na goed onderzoek van het object of situatie monteren we een schroeffundering trillingsvrij, in tegenstelling tot bijvoorbeeld heien. Daardoor kunnen we dichtbij de bestaande fundering een nieuwe fundering aanbrengen ( lees: fundering herstellen ), zonder dat er schade ontstaat. Dat doen we in- of uitpandig, afhankelijk van de situatie ter plaatse. Daarna koppelen we de beide funderingen.

Het resultaat? Een fundering van top kwaliteit en die stabiel is en weer jaren meegaat. En dat op een heel simpele, snelle en relatief goedkope manier.

Verzakte fundering laten herstellen? Maak een afspraak!

Problemen met verzakking van je woning of aanbouw? Vraag ons vrijblijvend om advies en meer informatie om de kosten funderingsherstel in kaart te krijgen.

maak een afspraak om de kosten voor funderingsherstel inzichtelijk te krijgen - verzakte fundering herstellen