WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Van aanvraag tot uitvoering in 4 weken!

Meer informatie

Eigen engineering en gepatenteerde producten

contact

Uw partner in innovaties en productontwikkeling

contact

Bedrijfsmatig schroeffunderingen

Schroeffunderingen voor bedrijven en overheid bij WSF

Weenk Schroeffundering heeft een breed pallet aan producten en diensten voor bedrijven en overheid. Weenk Schroeffunderingen kan hiermee vrijwel elke behoefte op het gebied van schroeffunderingen afdekken.

Weenk heeft een uitgebreid productenpakket schroeffunderingen. Dit productenpakket bestaat uit topproducten van diverse toonaangevende leveranciers en eigen ontwikkelde producten. Omdat Weenk Schroeffunderingen ook zelf ontwikkelt en produceert kunnen wij ook niet standaard oplossingen leveren. We hebben dan ook altijd een maatwerk oplossing voor u funderingsproject.

Vraag offerte aan

Uitgebreid productenpakket

Doordat Weenk Schroeffunderingen een breed assortiment voert heeft het voor elke toepassing een geschikt product. Of het nu gaat om seriematige projecten of specials, door jarenlange samenwerkingen met onze partners kunnen wij u altijd topkwaliteit bieden. Levertijden zijn kort door onze grote eigen voorraden, en de prijzen altijd scherp.

Engineering service

De keuze voor het type schroeffundering is afhankelijk van een aantal factoren zoals grondsoort, verticale en horizontale krachten, draaglast, locatie enz. Weenk Schroeffundering heeft veel kennis en ervaring om u project te engineeren voor wat betreft het toepassen van schroeffunderingen. Omdat wij ook de montage van de schroeffundering kunnen verzorgen is het One-stop-shop bij Weenk Schroeffundering.

Montage service

Voor de meeste schroeffundering projecten moeten de funderingen met specialistische gereedschappen worden aangebracht. Weenk beschikt over deze gereedschappen en heeft zeer veel ervaring met het aanbrengen van de funderingen in alle grondsoorten in alle omstandigheden. Dit heeft geleid tot het ontwikkelen van onze eigen montagemachines. Deze zijn speciaal ontwikkeld met onze kennis en ervaring als basis. Daar profiteert u dus als bedrijf van.