funderingsherstel bedrijven

Funderingsherstel voor bedrijven en overheid

Weenk Schroeffundering heeft een breed pallet aan producten en diensten voor bedrijven en overheid. Weenk Schroeffunderingen kan hiermee vrijwel elke behoefte op het gebied van schroeffunderingen en funderingsherstel voor bedrijven afdekken. Scheuren in de muur of verzakking? Wij bieden je een oplossing!

WSF heeft een uitgebreid productenpakket schroeffunderingen. Dit productenpakket bestaat uit topproducten van diverse toonaangevende leveranciers en ontstaan tussen dit volledig herbruikbare schroeffundament en de bouw. eigen ontwikkelde producten. Doordat de bouwmethoden innoveren en daarmee lichter worden is een perfecte match ontstaan tussen de bouw en dit moderne fundatiemiddel.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Innoveer samen met WSF Schroeffundering

Meer informatie over onze producten ontvangen of deelnemen met een WSF verzorgde Demo-Dag met je bedrijf of projectgroep neem dan contact met ons op!

Contact

Ontwikkeling funderingsherstel bedrijven

Samen met de toonaangevende bouwers in Nederland is WSF aan het innoveren om een revolutie in de bouw te realiseren. Hierbij te denken aan stedelijke seriematige projecten die voldoen aan huidige of mogelijk vernieuwde bouwbesluit en PFAS. In de toekomst zal slim bouwen zonder afval centraal staan waarbij hergebruik van materialen zal worden nagestreefd. Onze producten zijn volledig demontabel en herbruikbaar! Ook bieden we slimme herstelmogelijkheden van de fundatie bij woningen en bedrijfspanden in de zakelijk en publieke sector. Lees meer over funderingsherstel hier of vraag naar een offerte via ons offerteformulier. Ook voor funderingsproblemen herstellen bij een huis kun je de specialist van WSF inschakelen.

verzakking huis

Toepassingen

Bekijk ook

Engineering en montage service

De keuze voor het type schroeffundering is afhankelijk van een aantal factoren zoals grondsoort, verticale en horizontale krachten, draaglast, locatie enz. Weenk Schroeffundering heeft veel kennis en ervaring om het project te engineeren voor wat betreft het toepassen van schroeffunderingen. Omdat wij ook de montage van de schroeffundering kunnen verzorgen is het One-stop-shop bij Weenk Schroeffundering.

Voor de meeste schroeffundering projecten moeten de funderingen met specialistische gereedschappen worden aangebracht. Weenk beschikt over deze gereedschappen en heeft zeer veel ervaring met het aanbrengen van de funderingen in alle grondsoorten in alle omstandigheden. Dit heeft geleid tot het ontwikkelen van onze eigen montagemachines. Deze zijn speciaal ontwikkeld met onze kennis en ervaring als basis. Daar profiteer je dus als bedrijf van.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact