WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Nieuwe fundering?

Binnen 4-6 weken geregeld

Eigen engineering en gepatenteerde producten

Neeem contact op

Partner in innovaties en productontwikkeling

Offerte aanvragen

Fundatie en funderingsherstel voor bedrijven en overheid

Weenk Schroeffundering heeft een breed pallet aan producten en diensten voor bedrijven en overheid. Weenk Schroeffunderingen kan hiermee vrijwel elke behoefte op het gebied van schroeffunderingen en funderingsherstel voor bedrijven afdekken.

Volledig herbruikbaar

Weenk heeft een uitgebreid productenpakket schroeffunderingen. Dit productenpakket bestaat uit topproducten van diverse toonaangevende leveranciers en ontstaan tussen dit volledig herbruikbare schroeffundament en de bouw. eigen ontwikkelde producten. Doordat de bouwmethoden innoveren en daarmee lichter worden is een perfecte match ontstaan tussen de bouw en dit moderne fundatiemiddel.

Ontwikkeling funderingsherstel bedrijven

Samen met de toonaangevende bouwers in Nederland is WSF aan het innoveren om een revolutie in de bouw te realiseren. Hierbij te denken aan stedelijke seriematige projecten die voldoen aan huidige of mogelijk vernieuwde bouwbesluit en PFAS. In de toekomst zal slim bouwen zonder afval centraal staan waarbij hergebruik van materialen zal worden nagestreefd. Onze producten zijn volledig demontabel en herbruikbaar! Ook bieden we slimme herstelmogelijkheden van de fundatie bij woningen en bedrijfspanden in de zakelijk en publieke sector. Lees meer over funderingsherstel hier.

Meer informatie over onze producten ontvangen of deelnemen met een WSF verzorgde Demo-Dag met je bedrijf of projectgroep neem dan contact met ons op!

Uitgebreid productenpakket

Doordat Weenk Schroeffunderingen een breed assortiment voert heeft het voor elke toepassing een geschikt product. Of het nu gaat om seriematige projecten of specials, door jarenlange samenwerkingen met onze partners kunnen wij je altijd topkwaliteit bieden. Levertijden zijn kort door onze grote eigen voorraden, en de prijzen altijd scherp.

Engineering service

De keuze voor het type schroeffundering is afhankelijk van een aantal factoren zoals grondsoort, verticale en horizontale krachten, draaglast, locatie enz. Weenk Schroeffundering heeft veel kennis en ervaring om het project te engineeren voor wat betreft het toepassen van schroeffunderingen. Omdat wij ook de montage van de schroeffundering kunnen verzorgen is het One-stop-shop bij Weenk Schroeffundering.

Montage service van funderingen

Voor de meeste schroeffundering projecten moeten de funderingen met specialistische gereedschappen worden aangebracht. Weenk beschikt over deze gereedschappen en heeft zeer veel ervaring met het aanbrengen van de funderingen in alle grondsoorten in alle omstandigheden. Dit heeft geleid tot het ontwikkelen van onze eigen montagemachines. Deze zijn speciaal ontwikkeld met onze kennis en ervaring als basis. Daar profiteer je dus als bedrijf van.