Funderingspalen bij WSF

Krinner schroeffundamenten en schroefpalen

Het originele schroeffundament is in 1994 ontwikkeld door Krinner Schraubfundamente GmbH in samenwerking met diverse Duitse technische universiteiten voor een technisch hoogwaardig product (schroefpaal). Veel tijd en energie is gestoken om een veilig funderingsproduct te ontwikkelen waarop je verantwoord kunt bouwen.

WSF werkt al sinds 2008 samen met Krinner Nederland, beide partijen hebben inmiddels een zeer ruime ervaring opgedaan met dit unieke funderingssysteem in de grond waaruit diverse innovaties zijn ontstaan met een dusdanige kwaliteit en hoogwaardigheid waardoor ook de constructeur graag met dit product werkt.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Meer weten over ons product?

Wil je graag meer weten over de voordelen van schroeffundering? Schroom dan niet contact op te nemen met onze klantenservice.

Contact

Waarom kiezen voor Krinner schroefpalen

De technisch hoogwaardige productiewijze van het Krinner schroeffundament is bepalend voor het kwaliteitsniveau van de producten. Dit blijkt o.a. uit volledig statisch doorgerekende producten. Tevens is het gehele productieproces kwalitatief van a tot z geborgd en gecertificeerd, voor Krinner een vanzelfsprekendheid richting haar klanten. De jarenlange ervaring van zowel Krinner als WSF hebben geleid tot een zeer veelzijdig assortiment. Bekijk onze webshop en bestel online.

Hierdoor heb je met Krinner schroefpalen voor vrijwel alle toepassingen een volledig gecertificeerd product in handen met de beste producteigenschappen tot je beschikking heeft. Het aantal door WSF uitgevoerde referentieprojecten is enorm, wij hebben dan ook alle expertise in huis om je van een gedegen advies te voorzien en dit ook beeldend te maken door voorbeeld projecten te presenteren. Voor meer informatie over dit product, neem contact met ons op.

krinner schroefpalen schroeffundering

Toepassingen

Bekijk ook

Nieuw projecten bij Weenk Schroeffundering

Bij Weenk Schroeffundering staat we niet stil. Iedere maand zijn onze vakmensen bezig met nieuwe projecten door het gehele land. Zo zijn we o.a. druk bezig met tiny houses bouwen in ecodorpen en het aanleggen van funderingen voor railinfrastructuur projecten.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via onze nieuws pagina of stel je vraag aan onze klantenservice. Direct een opdracht plaatsen? Vraag vrijblijvend een offerte op via onze website.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact