hapax rock

Hapax ROCK

Hapax ROCK fundatie is 100% ecologisch & duurzaam!

Weenk Schroeffundering exclusief dealer van de Hapax ROCK.

WSF is met pgb-Europe een exclusieve overeenkomst aangegaan waarbij de distributie van de Hapax ROCK in Nederland aan WSF is toegekend. Dit milieuvriendelijke polypropyleen schroeffundament is zeer gemakkelijk te monteren en heeft met de relatief grote diameter in vrijwel alle bodemsoorten ca. 1500kg draagvermogen. Deze fundatieschroeven worden daarom steeds vaker toegepast bij tuinprojecten voor particulieren.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Meer weten over ons product?

Wil je graag meer weten over de voordelen van schroeffundering? Schroom dan niet contact op te nemen met onze klantenservice.

Contact

Verstelbaar tot 112 cm

De multifunctionele kopplaat is in hoogte verstelbaar (250mm) maar ook op hoogte te zetten tot 1120mm boven maaiveld door het toepassen van verlengstukken. Hapax ROCK schroeffundamenten kunnen uitgebreid worden met maximaal 5 extensies plus de kop en Omdat ze gemaakt zijn polypropyleen, zijn ze weerbestendig en rotten ze niet (corrosiebestendig).

Bestel direct online in onze webshop

De materiaalkeuze staat voor een lange levensduur van dit innovatieve product en is het uiteraard herbruikbaar. Wat dat betreft een duurzame investering.

fundering blokhut of carport op locatie

Toepassingen

Bekijk ook

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact