Funderingspalen bij WSF

Schroeffunderingen als moderne funderingspalen

Heel eenvoudig. We plaatsen de funderingspalen met een schroefbeweging in de grond. Daardoor staat uw fundatie heel stevig. Stabieler dan bijvoorbeeld een heipaal. Wij vergelijken dat altijd met schroeven en spijkers hout. Iedereen weet dat de schroef een stuk steviger in hout zit dan een spijker. En zo werkt het ook met de schroef fundamenten.

Wat zijn de voordelen van deze grond gevormde palen?

  • Het is goedkoper dan een traditionele fundering
  • De fundering is snel geplaatst en direct belastbaar
  • Er is geen gevolgschade door bijvoorbeeld trillen en bij het heien

Door het brede assortiment hebben wij voor bijna elk bouwwerk en iedere bodemsoort de juiste fundament palen beschikbaar. Ga naar onze webshop.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Maak een afspraak

Voor wie is deze techniek geschikt?

Iedereen kan gebruik maken van een voordeel van schroef fundamenten Daarom werken wij voor bedrijven én particulieren. In de meeste gevallen verzorgen we ook de montage. Wij staan aan de basis van dit product. We kennen het dus als geen ander en hebben meer ervaring dan de concurrenten. Omdat we zelf monteren, blijven we betrokken bij de uitvoering. Daar halen we onze inspiratie vandaan om te blijven innoveren.

Weenk Schroeffunderingen is sinds 2008 hét adres voor de meest duurzame en kwalitatieve funderingsoplossingen. Bekijk hier onze reis: van uitvinder tot marktleider.

Toepassingen

Bekijk ook

Hebben deze funderingspalen de toekomst?

Jazeker. De Nederlandse bouwers zijn steeds meer geïnteresseerd in circulaire- en lichte methoden van bouwen in plaats van beton en prefab. Zij zijn dan ook erg enthousiast over onze funderingspalen. De schroeffundering is het fundatiemiddel van de toekomst.

Onze adviseurs vertellen je graag meer in een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact