Fundering voor bedrijven

Fundering voor bedrijven

Weenk Schroeffundering heeft een breed pallet aan producten en diensten voor bedrijven en overheid. Weenk Schroeffunderingen kan hiermee vrijwel elke behoefte op het gebied van schroeffunderingen afdekken.

Weenk heeft een uitgebreid productenpakket schroeffunderingen. Dit productenpakket bestaat uit topproducten van o.a. Duitse leveranciers en eigen ontwikkelde producten. Omdat Weenk Schroeffunderingen ook zelf ontwikkelt en produceert kunnen wij ook niet standaard oplossingen leveren. We hebben dan ook (bijna) altijd een oplossing voor u funderingsproject.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Maak een afspraak

Engineering service

De keuze voor het type schroeffundering is afhankelijk van een aantal factoren zoals grondsoort, verticale en horizontale krachten, draaglast, locatie enz. Weenk Schroeffundering heeft veel kennis en ervaring om uw project te engineeren voor wat betreft het toepassen van schroeffunderingen. Omdat wij ook de montage van de schroeffundering kunnen verzorgen is het One-stop-shop bij Weenk Schroeffundering.

Weenk Schroeffunderingen is sinds 2008 hét adres voor de meest duurzame en kwalitatieve funderingsoplossingen. Bekijk hier onze reis: van uitvinder tot marktleider.

Toepassingen

Bekijk ook

Montage service en groothandel

Voor de meeste schroeffundering projecten moeten de funderingen met specialistische gereedschappen worden aangebracht. Weenk beschikt over deze gereedschappen en heeft zeer veel ervaring met het aanbrengen van de funderingen in alle grondsoorten in alle omstandigheden.

Weenk Schroeffundering heeft ook een groothandelsfunctie. Als je in aanmerking wilt komen als dealer van Weenk Schroeffunderingen kun je contact met ons opnemen. Vragen over schroeffundering voor jouw project? Bel ons en we kunnen samen het project doornemen. Een goed eindresultaat begint altijd met een goede samenwerking.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact