schroeffundering aanbouw aanbouw funderen - aanbouw zonder heipalen

Schroeffundering voor aanbouw zonder heipalen

Een schroeffundering voor je aan- of uitbouw is een duurzame manier om snel en zonder overlast voor de omgeving te funderen. Niet voor niets zien we de vraag daar deze vorm van fundering groeien. De schroeffundering kan worden toegepast onder lichte bouw, maar is ook zeer geschikt om te gebruiken onder traditionele gemetselde bouwwerken.

We hebben een groot assortiment schroeffundering. Daarmee kun je een fundering toepassen in elke grondsoort. Zelfs in veen- of kleigrond. De schroeffundering is verlengbaar. Daardoor kunnen ze ook gebruikt worden bij een draagkrachtige grondlaag die wat dieper ligt. In de meeste gevallen wordt de schroeffundering op een betonstrook of –vloer gemonteerd. Is die er niet, dan kun je ook kiezen voor een ringbalk die het draagvermogen verdeelt.

Kortom: Schroeffundering voor je aan- of uitbouw is voor vrijwel elke ondergrond geschikt.

stel je vraag over funderingen aan onze klantenservice

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Maak een afspraak

Montage aanbouw zonder heipalen

Voor het monteren van de schroeffundering hebben we weinig werkruimte nodig, in tegenstelling tot bij het heien of trillen van palen. Daardoor kunnen we de schroeffundering aanbouw zonder heipalen op bijna elke locatie aanbrengen. Ook waar de heistellages niet kunnen komen.

Weenk Schroeffunderingen is sinds 2008 hét adres voor de meest duurzame en kwalitatieve funderingsoplossingen. Bekijk hier onze reis: van uitvinder tot marktleider.

Toepassingen

Bekijk ook

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact