Quality time beleven tussen wildlife en groen

‘Quality time’ beleven tussen wildlife en groen vanuit een prachtige Diamond Suite! Daar worden wij wel warm van, helemaal omdat onze WSF-Schroeffundering dit échte genieten mede mogelijk maakt!

Diamond Suite vakantiehuisjes

Vorig jaar hebben we bij Outdoors Holten de fundering mogen uitvoeren voor drie van deze Luxe Suites. Een groot succes! Je ziet onze monteur dan ook weer druk bezig met het plaatsen van Schroeffundering voor een nieuwe Diamond Suite, én daar blijft het niet bij, hij zal later dit jaar nog meer Schroeffunderingen monteren voor deze fraaie vakantieverblijven.

De perfecte fundering voor vakantieparken

Schroeffundering is dé fundering die het hele jaar door geplaatst kan worden, ideaal natuurlijk, zeker voor vakantieparken! Een rustige periode op je park? Onze monteurs komen graag langs!

Schroeffundering is eenvoudig, snel en trillingsvrij te plaatsen, een duurzame manier van funderen die volledig recyclebaar is én hergebruikt kan worden!

duurzaam funderen

Een écht duurzame fundering

Bij WSF vinden wij het belangrijk om fundaties te monteren die minder negatieve impact hebben op het milieu. Dit project is daar een prachtig voorbeeld van, en héérlijk en comfortabel verblijf in de natuur op een duurzame fundering!

Meer weten over duurzaam bouwen en hoeveel Co2 wij kunnen besparen? Lees dan hier gauw verder,

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Bekijk ook