Dubbel verantwoord vergroenen

Parkeerterreinen met zonne-energie op WSF Schroeffundering

Solar carport eindresultaat

De Tweede Kamer heeft grootse plannen om maar liefst 16 miljoen zonnepanelen te installeren op parkeerterreinoverkappingen. Hoewel er momenteel hard wordt gewerkt om de capaciteit van het stroomnetwerk te vergroten, zijn er op dit moment al plekken waar deze groene ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Bijvoorbeeld bij Pext en Amperapark, waar WSF Schroeffundering heeft bijgedragen aan de realisatie van SolarCarports, waarmee zij hun eigen energie opwekken. Lekker duurzaam bezig!

Verantwoord funderen

Door gebruik te maken van onze Schroeffundering wordt de verduurzaming bevorderd. Er wordt namelijk veel minder CO2 uitgestoten dan bij traditionele funderingen. Op de bouwlocatie kunnen wij zelfs volledig elektrisch monteren. Dat betekent dat er op deze locatie géén (!) CO2 uitstoot is.

Daarnaast zijn de producten demontabel, verplaatsbaar en herbruikbaar. Nog een groot voordeel is dat fundatie in de vorm van onze Schroeffundering meteen belastbaar is. Hierdoor kunnen de energievoorzieningen in hoog tempo worden aangelegd. Naast Pext en Amperapark zijn er diverse partijen waarmee we in de engineering fase zitten om carports te funderen.

Luifels entree CP parkeerplaats

Samen duurzaam werken?

Op dit moment zijn wij de groenste aanbieders op de markt. Interesse in het verduurzamen van jouw parkeerterrein en het opwekken van groene energie? Neem dan gerust contact op met WSF Schroeffundering om de mogelijkheden te bespreken.

Wij staan klaar om bij te dragen aan een duurzamere toekomst door middel van onze Schroeffunderingen, die niet alleen CO2-uitstoot verminderen, maar ook demontabel, verplaatsbaar én herbruikbaar zijn. Ondertussen blijven wij natuurlijk actief innoveren om altijd de meest duurzame producten en diensten te leveren.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Bekijk ook