WSF laat de wens van Sanne uitkomen

Blije gezichten en een levendig straatbeeld – Ook een sportwens in jouw wijk?

wsf laat wens sanne ingaan

Sanne, korfbalster bij Weststar in Duiven, wilde graag korfbalpalen in haar wijk hebben. Zo kon ze vlakbij huis lekker oefenen. Ze vertelde haar wens in het programma Dwars van het NOS jeugdjournaal. WSF zag het filmpje en besloot haar wens uit te laten komen. We sponsorden en plaatsten twee mooie korfbalpalen.

Funderingsoplossingen voor sportverenigingen

Op 10 april zijn ze officieel in gebruik genomen. Officieus werd er al veel eerder mee gespeeld, want de eerste ballen gingen in de korf toen onze monteurs nog aan het inpakken waren. Wethouder Goosen van Duiven over de officiële opening: ‘Wat een leuke sportieve middag was het! Veel positieve reacties, onder andere van buurtbewoners die vanmiddag een kijkje kwamen nemen.’ Zo draagt WSF bij aan een positief gevoel in de wijk en aan buitenspeelmogelijkheden voor de jeugd.

WSF richt zich de laatste jaren steeds vaker als innovator op de sportbranche. Zo gebruiken we ook schroeffunderingen voor voetbaldoelen, pannacourts, padelbanen, rugbydoelen, kogel/discus kooien en zelfs complete tribunes. We staan dus elke dag in een andere omgeving en bij een andere toepassing, waarbij één ding altijd het zelfde is: een oerdegelijke en ijzersterke fundering.

fundering korfbal

Abonneer op ons YouTube kanaal

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent funderingen en producten en abonneer op ons Youtube kanaal.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Projecten