Uitbreiding van ons pand

Uitbreiding op komst bij Weenk Schroeffundering

foto pand Almelo WSF

In deze korte video kom je meer te weten over de uitbreiding van het pand en waarom. Momenteel wordt er namelijk erg hard gewerkt aan de nieuwe uitbreiding van het pand, de opslag binnen werd te klein dus we moesten nu wel aan een uitbreiding gaan werken. Het nieuwe gedeelte wordt wel een buitenterrein om daar een groot deel van onze opslag kwijt te kunnen.

Wat gaat er precies gebeuren?

We zijn hier vandaag bij ons bedrijfspand in Almelo waar vanuit wij onze bussen laden en waar de grijpvoorraad ligt om de monteurs op pad te sturen de volgende dag. Wij zijn bezig met uitbreiden van ons buitenterrein we hadden binnen een opslag van 1200 vierkante meter en die wordt nu te klein. Dat is de reden dat wij het buitenterrein wat achter ons pand ligt ook gaan verharden. Daar komt ook 1200 meter buiten terrein wordt voorzien van hekwerk en wij gaan onze schroeffundamenten buiten opslaan. De reden dat wij dat doen is tweeledig enerzijds om binnen besparing te krijgen op onze opslag anderzijds heeft het als voordeel dat onze schroeffundamenten langere tijd buiten staan na het verzinkproces en dat zorgt ervoor dat onze zinklaag die op ons schroeffundament zit, betere uitharding heeft langer de tijd heeft om uit te harden daardoor nog duurzamer is op het moment dat die gemonteerd wordt.

Als een schroeffundament vanuit de verzinkerij binnen wordt opgeslagen krijgt het eigenlijk niet voldoende vocht en duurt het langer voordat zo een fundament uitgehard is. Achter mij zien jullie nu de kraan die is begonnen met het afgraven dat zal deze week waarschijnlijk nog duren, zand wordt afgevoerd en als alles mee zit moet met een week of drie het totaal project klaar zijn.

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Projecten