Fundatie Airdome

Schroeffundering.nl heeft de levering en montage van 134 schroeffundamenten uitgevoerd voor deze Airdome te Valkenswaard. Bekijk de Timelapse van dit project.

airdome

In opdracht van RSI funderen we jaarlijks op diverse locaties zogenoemde Airdomes. Indien nodig worden hiervoor speciale schroeffundamenten ontwikkeld. Schroeffundering.nl heeft de levering en montage van 134 schroeffundamenten uitgevoerd voor deze Airdome te Valkenswaard.

Waarom een Airdome?

Een Airdome is een opblaasbare sporthal die iedere winter wordt opgezet zodat sportclubs geen last meer hebben van het tekort aan sporthallen. Mooi bijkomend voordeel is dat ze hun eigen sportaccomodatie ook in de winter volop kunnen blijven gebruiken. Gezelligheid in de kantine, en goed voor de klubcas. Moet de airdome uiteindelijk toch worden verplaatst? dan verplaatsen we onze schroeven gewoon mee!

Totaalleverancier

WSF verzorgt hier het totaalplaatje.Er wordt een voordimensioneringsadvies gegeven wat betreft toe te passen Schroeffunderingen. Middels een belastingtest op locatie worden de toe te passen producten constructief geaccordeerd. Uiteindelijk verzorgen we de uitvoering van uitzetten tot afmontage.

Sommige clubs gebruiken hiervoor zelfs hun parkeerterrein. Voor de Schroeffundering en flexibiliteit van WSF geen probleem!

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Projecten