Dinoland Zwolle

Toen Dinoland Zwolle πŸ¦– ons vroeg om een gigantische glijbaan te funderen, was het voor Dinoland enorm belangrijk om te weten of onze Schroeffundering de vereiste druk-en trekbelasting kon verdragen.

fundering Glijbaan Dinoland

Dit in verband met de veiligheid van hun enthousiaste bezoekers. Een uiterst belangrijke vraag, β€œKan de Schroeffundering het dragen?” Daar wisten wij natuurlijk wel antwoord op!

Waarom schroeffundering?

De belastingwaarden van onze WSF-Schroeffunderingen zijn te berekenen door een geotechnisch constructeur/adviseur. In sommige gevallen bij beperkte aanwezigheid van een sondering, of afwijkende bodemstructuur kan er ter aanvulling een druk- en trekbelastingtest gedaan worden, zoals nu ook het geval bij Dinoland. We hebben op locatie de test uitgevoerd en het resultaat was goed, binnen de gestelde marges. βœ… Groen licht! We kunnen beginnen met de montage van de Schroeffundering.

Schroeffundering is een sterke, veilige en duurzame fundering voor vrijwel elke bouwtoepassing in elke grondsoort. 🌍 Schroeffundering kan direct worden belast, in Dinoland konden ze het stalen frame van de glijbaan dezelfde dag nog verbinden met onze Schroeffundering.

funderingspalen voor een glijbaan

Bekijk het resultaat zelf in Zwolle

Dinoland Zwolle is nu een gigantische glijbaan rijker, en mocht deze glijbaan in de toekomst een andere plek in het park krijgen, dan is dat dankzij de toepassing van Schroeffundering geen enkel probleem. Schroeffunderingen zijn eenvoudig te verwijderen en opnieuw te gebruiken! πŸ’‘

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact