De schroeffundering als basis voor veel mooie sportresultaten.

De schroeffundering als basis voor veel mooie sportresultaten.

fundering reclameborden en masten

Pilots, daarvan hebben we er in de sportbranche de afgelopen jaren tientallen uitgevoerd. Wanneer er in een nieuw segment een nieuw en innovatief product haar intrede doet moet er worden ontwikkeld. Daar stropen wij graag onze mouwen voor op!

Nieuwe producten, montageapparatuur en methoden, maar ook nieuwe samenwerkingen en partnerschappen met bedrijven die met een vooruitstrevende visie haar klanten willen voorzien van eenvoudigere maar vooral ook duurzamere fundatiemethoden bespreken wij graag.

De lijst met mogelijke toepassingen van het schroeffundament is inmiddels flink gegroeid en verbreed.
Van Airdomes (grote opblaasbare hallen waarin ’s winters overdekt kan worden gesport), tribunes en dug-outs tot kleinere toepassingen als korfbal- voetbal- en volleybaldoelpalen. Maar ook vangnetten voor bijvoorbeeld kogelslingeren of discuswerpen worden al gefundeerd met onze schroeffundamenten.

Maatwerk en installatie

Voor elk product hebben wij een speciaal en uniek WSF schroeffundament ontwikkeld. Elk specifiek product is voorzien van de gewenste eigenschappen. Toegepast in zowel natuur- als kunstgrasvelden en uiteraard rekening houdend met bodemstructuur en belastingwaarden.

Voorheen was er de keuze tussen een grondkoker zonder óf met beton toevoeging. De koker zonder beton was relatief eenvoudig te plaatsen maar bood vaak te weinig stabiliteit. Uiteraard was de toevoeging van beton mogelijk, echter moest het veld dan open worden gehaald en nadien weer worden afgewerkt. Een dure bezigheid waarbij ook de duurzame gedachte ontbreekt. Nu de schroeffundering haar intrede heeft gemaakt in deze branche zijn deze nadelen verleden tijd. Door het hoge draagvermogen en de loodrechte montage blijft alles staan zoals geïnstalleerd en heeft de sportclub dus geen last meer van afgekeurde velden of onnodige herstelkosten.

fundering voor hekwerk

Installatie

De montage is snel, eenvoudig en bovendien in alle weersomstandigheden uit te voeren. Moet er een veld opnieuw worden aangelegd of gewijzigd? De herbruikbare schroeffundering wordt eenvoudig gedemonteerd en op de nieuwe plek weer geïnstalleerd. In samenwerking met onze partner W&H Sports is het uitvoeren van pilot projecten inmiddels uitgegroeid tot een flink aantal installatieprojecten per maand. De pilots om producten te ontwikkelen zijn vervangen door het geven van demonstraties aan geïnteresseerden zodat de vele voordelen van het nieuwe fundatiesysteem in deze branche live kan worden ontdekt.

Uiteraard geven wij deskundig antwoord op alle vragen, en innoveren we graag mee naar nog meer nieuwe toepassingen. Deze techniek heeft ook in deze branche de toekomst. Wilt u binnenkort een demonstratie bijwonen of heeft u interesse in de techniek of mogelijkheden, vraag ons dan gerust!

Rick

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Projecten