WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Lees meer

Fundering voor zonneparken

Er wordt in Nederland steeds vaker gekozen voor grotere en collectieve zonneparken. Natuurlijk gaan wij met deze ontwikkelingen in de solarbranche mee.

Schroeffunderingen zijn heel geschikt voor zonneparken, ook op ‘slappe bodemsoorten’. We hebben voor elke omstandigheid een passende oplossing. Maatwerk dus. En natuurlijk hoef je je over de montage ook geen zorgen te maken. Dat doen we graag voor je.

fundering zonnepark
mvo ondernemen met zonneparken aanleggen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Uiteraard besteden we daar ook aandacht aan, zoals in ons project in Wierden.

Praktijk project: Zonnepark Wierden

In Wierden bouwden we voor hoofdaannemer B&W Energy (in opdracht van stichting DWE) een zonnepark met in totaal 13.440 zonnepanelen. Bij dit project zetten we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in. Zo snijdt het mes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan twee kanten: naast aandacht voor ‘planet’ hebben we ook aandacht voor ‘people’. Zo dragen we ons steentje bij aan een betere (lokale) maatschappij.

Praktijk project: Zonnepark Wierden
Praktijk project: Zonnepark Wervershoof

Praktijk project: Zonnepark Wervershoof

In Wervershoof verzorgden we de fundatie voor een zonnepark bij een zakelijke opdrachtgever. WSF monteerde in enkele weken 1044 speciaal door de VDL Groep ontwikkelde schroeffundamenten. De bodemstructuur was namelijk niet geschikt voor andere fundatiesystemen. We leverden bij dit project maatwerk, waarbij we na uitvoering testen kozen voor de beste oplossing.