WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Trillingvrij funderen

Advies nodig?

Montage met handmachines ook in beperkte ruimte.

Maak een afspraak

Schroeffunderingen verwerkt in de betonstrook

Meer informatie?

Schroeffundering voor aanbouw of uitbouw

Een schroeffundering voor je aanbouw of uitbouw is een duurzame manier om snel en zonder overlast voor de omgeving te funderen. Niet voor niets zien we de vraag daar deze vorm van fundering groeien. De Schroeffundering kan worden toegepast onder lichte bouw maar is ook zeer geschikt om te gebruiken onder traditionele gemetselde bouwwerken.

Toepassing

  • We hebben een groot assortiment schroeffundamenten. Daarmee kun je de fundering toepassen in elke grondsoort. Zelfs in veen- of kleigrond.
  • De schroeffundamenten zijn verlengbaar. Daardoor kunnen ze ook gebruikt worden bij een draagkrachtige grondlaag die wat dieper ligt.
  • In de meeste gevallen wordt het fundament op een betonstrook of –vloer gemonteerd. Is die er niet, dan kun je ook kiezen voor een ringbalk die het draagvermogen verdeelt.

Kortom: een schroeffundering voor je aan- of uitbouw is voor vrijwel elke ondergrond geschikt.

fundering maken op locatie binnen 4 weken zonder grote machines

Montage

Voor het monteren van de schroeffundamenten hebben we weinig werkruimte nodig, in tegenstelling tot bij het heien of trillen van palen. Daardoor kunnen we de fundamenten op bijna elke locatie aanbrengen. Ook waar de heistellages niet kunnen komen.

Na het aanbrengen van de fundamenten kun je direct starten met de bouwwerkzaamheden.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.