WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Schroeffunderingen voor particulieren

Advies nodig?

Schroeffundamenten voor een scherpe prijs

Weenk schroeffundering is er niet alleen voor bedrijven. Ook particulieren zijn meer dan welkom! We bieden in onze webshop schroeffundamenten tegen een scherpe prijs. Bij projecten in het particulier domein gaat het vaak om de wat kleinere projecten, zoals het plaatsen van funderingen voor een aanbouw, serre, tuinhuisjes en blokhutten. Bij de handige doe-het-zelvers roept dat vaak de vraag op of ze zelf de schroeffunderingen kunnen plaatsen. De toe te passen schroeffundering zijn immers vaak de kleinere typen!

Schroeffunderingen zelf plaatsen of laten plaatsen?

De betere klusser zal goed in staat zijn om zelf de kleinere (tot 100 cm) schroeffunderingen te plaatsen. Of dit altijd de beste keuze is, is afhankelijk van het project. Bij het plaatsen van meerdere schroeffunderingen verdient het vaak aanbeveling dit door de vakmensen van Weenk te laten doen. Met de speciale gereedschappen die dan worden gebruikt kunnen projecten zeer snel en met hoge kwaliteit worden gerealiseerd. Doordat wij landelijke dekking hebben en dus projecten kunnen combineren is het mogelijk dat we de montagekosten laag houden. Ook de particuliere klant profiteert bovendien mee van het feit dat wij onze producten groot in kunnen kopen.

Bel ons voor advies!

Overweegt u als particulier schroeffunderingen toe te passen, bel ons dan voor advies. Samen met u kunnen we dan vaststellen hoe uw project het beste kan worden gerealiseerd en welke kosten hiermee verbonden zijn. Ons advies is gedegen, eerlijk en uiteraard gratis. En uw offerte? die ontvangt u altijd binnen 2 werkdagen. En uiteraard is deze ook geheel gratis en vrijblijvend. Bekijk ook onze acties voor extra voordeel!

fundering voor een veranda of overkapping