WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Schroeffunderingen voor particulieren

Advies nodig?

Schroeffundamenten voor een scherpe prijs

Weenk schroeffundering is er niet alleen voor bedrijven. Ook particulieren zijn meer dan welkom! We bieden in onze webshop schroeffundamenten tegen een scherpe prijs. Bij projecten in het particulier domein gaat het vaak om de wat kleinere projecten, zoals het plaatsen van funderingen voor een aanbouw, serre, tuinhuisjes en blokhutten. Bij de handige doe-het-zelvers roept dat vaak de vraag op of ze zelf de schroeffunderingen kunnen plaatsen. De toe te passen schroeffundering zijn immers vaak de kleinere typen!

Schroeffunderingen zelf plaatsen of laten plaatsen?

De betere klusser zal goed in staat zijn om zelf de kleinere (tot 100 cm) schroeffunderingen te plaatsen. Of dit altijd de beste keuze is, is afhankelijk van het project. Bij het plaatsen van meerdere schroeffunderingen verdient het vaak aanbeveling dit door de vakmensen van Weenk te laten doen. Met de speciale gereedschappen die dan worden gebruikt kunnen projecten zeer snel en met hoge kwaliteit worden gerealiseerd. Doordat wij landelijke dekking hebben en dus projecten kunnen combineren is het mogelijk dat we de montagekosten laag houden. Ook de particuliere klant profiteert bovendien mee van het feit dat wij onze producten groot in kunnen kopen.

Bel ons voor advies!

Overweegt u als particulier schroeffunderingen toe te passen, bel ons dan voor advies. Samen met u kunnen we dan vaststellen hoe uw project het beste kan worden gerealiseerd en welke kosten hiermee verbonden zijn. Ons advies is gedegen, eerlijk en uiteraard gratis. En uw offerte? die ontvangt u altijd binnen 2 werkdagen. En uiteraard is deze ook geheel gratis en vrijblijvend. Bekijk ook onze acties voor extra voordeel!

fundering voor een veranda of overkapping

Betonpoer vs. schroeffundering | Wie gaat er winnen?

In deze video gaat onze gaat onze collega Joost de strijd aan! Hij neemt het op tegen Nick, die aan het werk gaat met de betonpoer. Joost gaat zowel handmatig, als elektrisch de schroeffundering plaatsen, in een snellere tijd dan dat Nick dit doet met de betonpoer.

Voordelen van de handmatige montage zijn onder andere de snelle plaatsing, de nauwkeurigheid en het feit dat je niet hoeft te graven. Dit geldt ook voor de elektrische montage, waar nog eens bijkomt dat deze meer indraaikracht heeft, en een garantie op het draagvermogen biedt. Beide manieren duren minder dan 5 minuten. Denk jij dat Joost de strijd gaat winnen?