WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Schroeffunderingen zijn moderne funderingspalen

meer informatie?

Schroeffunderingen als funderingspalen

Hoe werkt een schroeffundering?
Heel eenvoudig. We plaatsen de funderingspalen met een schroefbeweging in de grond. Daardoor staat uw fundatie heel stevig. Stabieler dan bijvoorbeeld een heipaal. Wij vergelijken dat altijd met schroeven en spijkers hout. Iedereen weet dat de schroef een stuk steviger in hout zit dan een spijker. En zo werkt het ook met de schroef fundamenten.

Wat zijn de voordelen van deze funderingspalen?

  • Het is goedkoper dan een traditionele fundering
  • De fundering is snel geplaatst en direct belastbaar
  • Er is geen gevolgschade door bijvoorbeeld trillen

Door het brede assortiment hebben wij voor bijna elk bouwwerk en iedere bodemsoort de juiste fundament palen beschikbaar. Ga naar onze webshop.

Voor wie is deze techniek geschikt ?

Iedereen kan gebruik maken van het voordeel van schroef fundamenten Daarom werken wij voor bedrijven én particulieren. In de meeste gevallen verzorgen we ook de montage.

Waarom kiezen voor de funderingspalen van WSF?

Wij staan aan de basis van dit product. We kennen het dus als geen ander en hebben meer ervaring dan de concurrenten. Omdat we zelf monteren, blijven we betrokken bij de uitvoering. Daar halen we onze inspiratie vandaan om te blijven innoveren.

Hebben deze funderingspalen de toekomst?

Jazeker. De Nederlandse bouwers zijn steeds meer geïnteresseerd in circulaire- en lichte methoden van bouwen in plaats van beton en prefab. Zij zijn dan ook erg enthousiast over onze funderingspalen. De schroeffundering is het fundatiemiddel van de toekomst.

Meer weten van een specialist?

Onze adviseurs vertellen je graag meer in een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op.