WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Schroeffunderingen voor de railinfrastructuur

Maak een afspraak

Oplossingen railinfrastructuur

Weenk Schroeffunderingen is leverancier bij vele railinfrastructuur projecten en werkt daarbij nauw samen met diverse opdrachtgevers om nieuwe projecten door het hele land mogelijk te maken met advies en uitvoering. ( ook conform Pfas bouw regelgeving ).

Opdrachtgevers en bedrijven van projecten rond ons spoor doen steeds vaker een beroep op Weenk Schroeffunderingen. De schroeffundering techniek lijkt hier immers gemaakt te zijn voor toepassingen bij spoorwegen en daarom kunnen wij heel veel. Bovendien voegt Weenk Schroeffundering nog een aantal belangrijke elementen toe; engineering en montage naar wens.

juiste advies in goedkope schroeffundering
schroeffundering voor Railinfra

Wat houdt railinfrastructuur in?

Onder railinfrastructuur wordt alles verstaan met betrekking tot installaties, systemen, objecten, bouwwerken en constructies die noodzakelijk voor de juiste afhandeling van het treinverkeer en de veiligheid, dan wel processen die voortvloeien uit het treinverkeer en organisatie eromheen. Denk hierbij aan alle bovenleidingen, rails, wissels , beveiligings- en bedieningssystemen.

Meer weten over de toepassing van schroeffundering bij railinfra opdrachten en hoe wij werken? Bel ons op 0548-745034 voor meer informatie of hulp.

Onze nieuwste innovatie: de massieve schroefpunt

Bekijk hieronder voor een impressies van diverse infra opdrachten aan en rondom het spoor