WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Schroeffundering voor een blokhut

Vraag offerte op

Fundering geschikt voor elk type ondergrond

Bel voor gedegen advies

Funderingsbalken aanleggen voor een blokhut

Heerlijk genieten van je eigen tuin, wie wil dat nou niet? De laatste jaren zien we een trend bij Nederlandse huishoudens. We verrijken onze tuin met een overkapping, tuinhuis of veranda. We genieten zo vaker van onze tuin en we zitten langer buiten. Een mooie ontwikkeling. Maar hoe zit het met de fundering? De traditionele betonfundering is over het algemeen een kostbare investering die tevens veel tijd en moeite kost. Gelukkig bieden wij van Weenk Schroeffundering dé oplossing!

Schroeffundering geschikt voor ieder type ondergrond

Wat enorm in opkomst is, is de schroeffundering. Een Schroeffundering biedt vele voordelen t.o.v. traditionele (beton) funderingen. De schroeffundamenten die wij gebruiken worden afgestemd op uw bouwwens en bodemgesteldheid. Op deze schroeven kunnen vervolgens de funderingsbalken voor een blokhut worden gemonteerd. Dit is niet alleen vele malen sneller, maar ook stukken voordeliger dan andere vormen van funderen. Andere grote voordelen zijn:

  • snel te monteren ( binnen 2 weken )
  • zwaar materieel is niet meer nodig
  • een duurzame en ecologische oplossing
  • geen rompslomp met cement of beton
  • herbruikbaar
  • stukken goedkoper
  • doe het zelf!

Hulp nodig bij de funderingsbalken voor je blokhut? Bel ons!

Wil je binnen een korte tijd de fundering aanleggen voor je overkapping, tuinhuis of carport? Wij helpen je zowel in de advisering als indien gewenst ook in de montage. Doorgaans kunnen wij binnen 2 weken al de fundering aanleggen. Wij gebruiken hoogwaardige producten met een lange levensduur!

Vraag vrijblijvend een offerte op via de website. Of bel ons indien je meer informatie wenst. Onze adviseurs hebben ruime ervaring en helpen je op weg. Ben je hulp nodig bij de montage, dan plannen we op korte termijn een montageafspraak in om je volledig te ontzorgen.

 

fundering voor veranda en overkapping laten plaatsen