WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Ook een sportwens in uw wijk?

Contact

Blije gezichten en een levendig straatbeeld

Advies over fundaties?

WSF laat de wens van Sanne uitkomen

Sanne, korfbalster bij Weststar in Duiven, wilde graag korfbalpalen in haar wijk hebben. Zo kon ze vlakbij huis lekker oefenen. Ze vertelde haar wens in het programma Dwars van het NOS jeugdjournaal. WSF zag het filmpje en besloot haar wens uit te laten komen. We sponsorden en plaatsten twee mooie korfbalpalen.

Op 10 april zijn ze officieel in gebruik genomen. Officieus werd er al veel eerder mee gespeeld, want de eerste ballen gingen in de korf toen onze monteurs nog aan het inpakken waren. Wethouder Goosen van Duiven over de officiële opening: ‘Wat een leuke sportieve middag was het! Veel positieve reacties, onder andere van buurtbewoners die vanmiddag een kijkje kwamen nemen.’ Zo draagt WSF bij aan een positief gevoel in de wijk en aan buitenspeelmogelijkheden voor de jeugd.

Funderingsoplossingen voor sportverenigingen

WSF richt zich de laatste jaren steeds vaker als innovator op de sportbranche. Zo gebruiken we ook schroeffunderingen voor voetbaldoelen, pannacourts, padelbanen, rugbydoelen, kogel/discus kooien en zelfs complete tribunes. We staan dus elke dag in een andere omgeving en bij een andere toepassing, waarbij één ding altijd het zelfde is: een oerdegelijke en ijzersterke fundering.